Deler av et bad

June 28

Deler av et bad


Badet består av tre eller flere kamper, som inkluderer en vask, toalett og badekar. Rommet kan også inkludere en dusjnisje. Dette regnes som et komplett bad. Uttrykket "bad" brukes også selv når det ikke er noen badekar. De tre-kvart badet vil ha en vask, toalett og dusj, men ingen badekar. Halvt bad består av en vask og et toalett. I tillegg til disse hoved inventar, er mange andre deler som trengs for å lage et bad operative, slik som VVS-deler, som inkluderer stoppventil, vannlås, riser, offset og avløp kit.

Badekar og tilbehør

I tillegg til standard badekar laget av materialer som støpejern eller akryl, andre badekar stiler er tilgjengelige, slik som walk-in badekar og boblebad badekar. En rekke deler er nødvendig for å full karet. Dette inkluderer badekar overløp frontplaten, avløp, dusjsett, trim og avløpssett, kran og badekar tuten.

Dusjer og tilbehør

Flere forskjellige typer dusj er tilgjengelig. Alternativene inkluderer dusjrom, steamdusj, steamdusj med badekar og steamdusj med badstue. Mange nødvendige deler å full dusjen, slik som sil og avløp, dusjhode, trim, flens og ventil, dusj arm, og alternativer som en body spray og en dusj panel.

Forfengelighet og synker

Enkel eller dobbel forfengelighet å holde ett eller to synker er tilgjengelig i et bredt spekter av stiler og størrelser. Bredder varierer fra 22 til 72 inches. Vasker for forfengelighet kommer i en rekke utførelser, inkludert kobber, porselen, stein, glass eller rustfritt stål. Vasker kan også være pidestall stil. Obligatoriske deler omfatter toalett avløp, vask mount og tappekran.

kraner

En rekke tappekran alternativer er tilgjengelige for vask og badekar. Valgene inkluderer sentrum-set kran, romersk badekar kranen, single-hull kran, fartøy vask tappekran, veggmontert kran og utbredt kranen.

toaletter

Toalett typer inkluderer tanker som er i ett stykke eller to-delt og krever et håndtak for flushing. Bowl figurer er runde eller avlange, kommer i forskjellige høyder, og noen toaletter i samsvar med kravene i lov den amerikanske Disabilities (ADA). Flushing alternativer er også tilgjengelig, for eksempel dual flush, enkelt flush, vann sparere og lavt trykk. Klosettskåler trenger toalettseter montert på bollen.

Lighting

Belysning er en viktig del av et komplett bad. Lysarmatur alternativene inkluderer forfengelighet og vegg lampetter, innfelt belysning og lysekroner. Også behov er lys brytere og deksler.

andre varer

Andre elementer som brukes til å fullføre et bad inkluderer tilbehør som speil, skap, såpe kurver, håndkle barer og ringer, toalettpapir holdere og ventilasjonssystemer der det er nødvendig.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com