Hvordan Senk vanntemperatur på en Swamp Cooler

June 25

Hvordan Senk vanntemperatur på en Swamp Cooler


En sump kjøligere, eller fordamping kjøligere, bruker fordampning å kjøle luft og redistribuere den kjølige luften i det omkringliggende området. Swamp kjølere bringe luft inn i enheten og trekk luft gjennom et sett med pads som er dynket i vann. Lufttemperaturen er redusert gjennom prosessen med fordampning og deretter sirkulert som kjøligere luft. Swamp kjølere er tilgjengelig på nettet, i jernvareforretninger, hjem reparasjon butikker og enkelte hjem apparatet butikker. Ved hjelp av en myr kjøligere er ganske enkel, som utfører trinnene som senker temperaturen på vannet i sumpen kjøligere.

Bruksanvisning

1 Legg 1 ts. av oppvaskmiddel i vannet i sumpen kjøligere vanntanken. Dette forbedrer absorpsjonen av vann gjennom filterputer, noe som reduserer temperaturen i vannet.

2 Slå av sump kjøligere og koble enheten fra strømforsyningen. Ta av skjermen på baksiden av enheten og trekk ut filteret. Bruk en liten støvsuger for å suge overflødig smuss og støv fra filteret, noe som kan hindre sump kjøligere fra å jobbe effektivt. Et rent filter vil bidra til å redusere vanntemperaturen inne i sump kjøligere. Sett filteret tilbake i enheten og lukke den bakre skjermen.

3 Kontroller at det ikke er noen hindringer som møbler, gardiner, leker eller andre gjenstander som kan blokkere inntak eller utgangsåpningene på sump kjøligere, da dette vil føre til redusert effektivitet, og vil øke den totale temperaturen i vannet.

4 Bruk kaldt vann fra springen når du fyller vanntanken på enheten. Dette vil bidra til å redusere den totale temperaturen i vannet i sumpen kjøleren, så vel som luften som sirkulerer ut av enheten.

5 Sett termostaten på sump kjøligere til en lavere temperatur, hvis enheten inneholder en termostat. Merk at ikke alle sump kjølere inneholde en termostat kontroll.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com