Kan en safe på rommet bli satt i en garasje?

June 7

Ditt hjem kan være bygget for å kode og være helt trygg og solid, men noen bygninger er sterke nok til å tåle direkte kontakt med de kraftige vindene av en tornado. Hvis du bor i et område med ekstremvær og ønsker et mer sikkert sted å vente ut en storm enn et skap, kan du sette en trygg plass i garasjen.

Trygt rom

En safe på rommet er et spesialdesignet rom i huset, laget for å holde deg trygg i en nødsituasjon. Dette nødsituasjon kan være ekstremvær som en tornado eller en katastrofal hendelse som en terrortrussel eller biokjemiske lekkasje i ditt område. Som storm kjellere som brukes for ly i det siste, trenger en trygg plass å være sterk og godt forankret. Betongplaten brukes til de fleste garasje gulv gir et sterkt fundament, mens betongvegger i en garasje er solid.

Fordeler

Sette en trygg plass i garasjen betyr at du ikke trenger å helle en ny skive grunnlag for det. I motsetning til trygge rom bygget under bakken, er en i en garasje ikke i fare for å fylle med vann under en storm. En trygg plass inne i en garasje er bedre beskyttet mot vindskjær enn en bygd på en etasje av hjemmet ditt. Hvis garasjen er allerede bygget fra betongblokk, kan du bruke noen av de etablerte veggene for safe på rommet og legge til en kraftigere tak.

ulemper

En under bakken safe på rommet er mer sikker i tilfelle av alvorlige vinder, som de som oppstår i en tornado. Hvis frykten er for et biologisk eller kjemisk angrep, vil en etasje safe på rommet på utsiden av huset ikke fungere. Kjemiske forurensninger bosette seg på bakken og kan sive gjennom vegger, selv de av en garasje. Plassere en trygg plass i garasjen tar opp plass, reduserer det området du har til å lagre biler og andre eiendeler.

betraktninger

Når du bygger en trygg plass i garasjen din, sørg for at den er lett tilgjengelig. Hvis du bare kan skrive det inn ved å trekke bilen ut av garasjen og la ballen i oppkjørselen, kanskje du ikke har tid til å komme inn i safe på rommet da en tornado nærmer. Uansett hvor du setter din safe på rommet, lager den med vann, tepper, mat, en nødsituasjon radio, lommelykter og batterier. Du vet ikke hvor lenge du må bo inne og bør være forberedt på å tilbringe timer der.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com