Hvordan endre klor nivåer i svømmebasseng

June 24

Hvordan endre klor nivåer i svømmebasseng


Klor er et kjemikalie som brukes til å rense svømmebassenger og spa. Klor sanitizes bassengvannet ved å drepe forurensninger, for eksempel alger og kroppens avfall. For at klor for å rense skikkelig bassengvannet, må riktig klornivået opprettholdes i vannet. Regn, et stort antall svømmere og vanntemperatur alle påvirke klornivået i bassengvannet. Klornivået i et basseng er enkelt å endre som passer din pool behov.

Bruksanvisning

Senking klor nivåer

1 Test en prøve av bassengvannet for klorinnhold. Ta en prøve av din pool vann og utføre en klor test på dette ved hjelp av testing kit eller ta prøven til din lokale bassenget profesjonell. Skriv ned klornivå. Ideelle klor-nivåer er mellom en og tre.

2 Klargjør klor senke behandling. Bruk klor testresultatene for å kjøpe den riktige mengde av et klornøytraliserende produkt. Les etiketten på produktet for spesifikke program instruksjoner. Vanligvis 16 oz. anvendes pr 10.000 liter bassengvann for å redusere klornivået av en.

3 Unn bassenget med klor nøytraliserende. Påfør den kjemiske direkte til bassengvannet med bassenget kjører. Test bassengvannet to til tre timer etter behandling for å sikre den ønskede klornivå er nådd.

Raising klor nivåer

4 Test en prøve av bassengvannet for klorinnhold. Ta en prøve av din pool vann og utføre en klor test på dette ved hjelp av testing kit eller ta prøven til din lokale bassenget profesjonell. Skriv ned klornivå. Ideelle klor-nivåer er mellom en og tre.

5 Klargjør klor hevingen behandling. Kjøp klor basseng sjokk. En ett pund pose generelt behandler 10.000 liter bassengvann. Klor støt øker sterkt klornivået og gjør det mulig å stabilisere til et normalt nivå i løpet av et par timer.

6 Bland bassenget sjokk med vann i en fem-gallon bøtte. Fyll en fem-gallon bøtte med vann. Hell sjokk i bøtte med vann og røre de to sammen. Predissolving sjokket på denne måten hindrer den fra settling på bassengbunnen og forårsake bleking eller farging.

7 Unn bassenget med sjokk blanding. Hell innholdet i bøtte rundt kanten av bassenget direkte på bassengvann. Tillat bassenget for å sirkulere kontinuerlig i minst seks timer. Sjekk en prøve av bassengvannet for klorinnhold for å sikre riktig nivå er nådd.

Hint

  • Bland aldri kjemiske produkter. Blande forskjellige kjemiske produkter kan føre til farlige reaksjoner. Sjekk alltid etiketten for advarsler.
  • Bruk alltid riktig hånd beskyttelse når du søker kjemikalier.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com