Hvordan bygge en Carpet Dekkede utstyr Rack

July 11

Hvordan bygge en Carpet Dekkede utstyr Rack


Utstyrsrack kommer i en rekke former, størrelser og konfigurasjoner basert på den type utstyr som blir lagret. For nesten alt utstyr, gjør teppet en utmerket dekker for tre hengeren på grunn av sin evne til å dempe og beskytte utførelser av utstyret, vannavstøtende og gir en attraktiv og slitesterk overflate til stativet. Vanntett teppet er oftere brukt for utendørs eller marine utstyrsrack; mykere, blir fint teppe oftere brukt for interiør racks. Bygge et teppe dekket utstyr rack er en utmerket nybegynner prosjekt og krever minimalt med verktøy i tillegg til en bajonettsag.

Bruksanvisning

1 Sett en 1-tommers med 6-tommers med 36-tommers bord på arbeidsflaten med sin største flaten vendt oppover. Tegn omrisset av utstyrsstativet du ønsker å bygge på siden av dette forumet i en gjentatt, kraftig buet måte; dermed en gang kuttet, vil styret ha en rett side og en side med en rekke kroker.

2 Bruk en stikksag eller stikksag med en tre blad til å skjære ut omrisset av stativet. Sand kuttet kantene av brettet med middels sandpapir. Å kutte ut en identisk kopi av dette stativet bord, sette stativet styret på toppen av en annen 1-tommers av 6-tommers med 36-tommers bord, spore omrisset og gjenta.

3 Dekk hvert rack bord med teppe, kutte ut passende store biter med et verktøy kniv. Strekke teppe over de buede flater og stifte det på plass mot de store, flate overflater av styrene. Strekk teppe over den rette kanten av stativet styrene og stifte det på plass på rettholt. Skjær av overflødig teppe med verktøyet kniv.

4 Set to 1-tommers med 4-tommers med 24-tommers plater med sine største ansikter på arbeidsflaten. Gjør disse styrene, som er støtteplater, parallelt med hverandre om tre fot fra hverandre. Sett kuttet ut stativtavler på toppen av dem, vinkelrett på disse styrene med sin tynne, lange kanten berører dem. Ordne de fire brett for å danne en rektangulær ramme.

5 Vend rammen over ved hjelp av en assistent og bore gjennom baksiden av støtteplater, gjennom teppet og inn i stativplater, noe som gjør hull hver 12 inches, og ved hjelp av en borkrone litt mindre i diameter enn den av treskruer du vil bruke. Set 3-tommers treskruer i hvert hull og skru helt å feste platene.

Hint

  • Bruk litt kreativitet til å utforme et stativ disposisjon som gjør det mulig å gjøre begge stativ stykker fra samme styret etter å kutte den i to, noe som minsker prosjektet avfall.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com