Hva går med Fuschia Knock Out Roses?

June 14

Fuchsia Knock Out roser er i sin herlighet fra sent på våren til sent på sommeren, produserer bølge etter bølge av boldly-farget, 3-tommers blomster. Mens Knock Out roser har den lengste blomst tid av enhver busk rose, kan ledsager planting forlenge blomstringstiden ved å gi spyler av farge tidlig på våren og sent på høsten. Egnede følgesvenn planter for Knock Out roser utfylle levende blomst farge og blomstre når satt i samme sol, godt drenert områder, uten å konkurrere for aggressivt med roser for vann og næringsstoffer.

Blomsterbed

Bruk Knock Out roser i blomsterbed til å lage fargerike, iøynefallende skjermer. Den strålende nyanser av fuchsia blomster ser enda lysere når omgitt av rene hvite hauger av candytuft, Lacy skyer av babyens pust eller bunter av klokkeformet Daylight Hvit Nicotiana. Bruk mørkeblå heliotrope og mørk lilla Sherwood phlox mellom flamboyant rosebusker, som de mørke fargene i kontrast til de levende rosa toner for å skape en fantastisk visuell skjerm. Unngå å bruke planter med rosa, røde eller oransje blomster i nærliggende ordninger som flere nyanser av lignende toner kan sammenstøt, noe som skaper en rystende effekt.

containere

Den kompakte vekst vane av Knock Out roser er godt egnet til container kultur. Mens de gjør en hente skjerm på egen hånd, når kombinert med blomstrende vinranker som vanlig jasmin, Snowdrift klematis eller etterfølgende lobelias, danner de en virkelig fantastisk samlingspunkt for terrassen eller dekk. Vines kan drapert kunstnerisk over kanten av beholderen eller vevd gjennom grener av rosebusken; kontrasterende løvverk former og blomsterformer arbeide sammen for å danne en iøynefallende vignett. Bruk grupper av containere i hjørner og døråpninger for å lyse skyggefulle områder, eller stille dem opp mot kanten av et dekk rekkverk for å gi uteområder et innbydende utseende.

Hedges

Knock Out roser legge levende sprut av sesongens farger til uformelle grenser; men når plantet en masse levende blomster kan være overveldende. Lysere den samlede effekten ved å plassere planter med mykt farget bladverk, som lam ører, kattemynte og russisk salvie, mellom rosebuskene. De sølv blader og glatte former låne en nydelig, men mindre tradisjonelle, se til landskapet og tone ned de strålende nyanser av fuchsia Knock Out blomster.

Forhage

For umiddelbar dempe klage, plassere en rad med Knock Out roser foran gjerdet eller ved inngangspunkt til hoved oppkjørselen. Under-plante busker med hvite alyssums, søte Woodruff eller kanter lobelia. Denne lite vedlikehold kombinasjon av blomstrende busker og bakkenært planter skaper en show-stopper visningen av søtt duftende blomster som vil være misunnelse av hver gartner i nabolaget.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com