Hva forårsaker Vinyl Siding å smelte?

June 15

Hva forårsaker Vinyl Siding å smelte?


Et hus som installerer vinyl Fasader og termiske vinduer kan oppdage ytterkledning smelter og fordreining. Vinyl Siding institutt tyder på at lav-e termiske vinduer kan være den skyldige; men, vindusleverandører forlenge skylden til lavgradig vinyl Fasader og til varmen reflekteres av mørke takmaterialer.

Egenskaper av Vinyl Siding

Vinyl ytterkledning, en tilnærmet vedlikeholdsfri "kledning" produkt, ble introdusert til ytterkledning industrien i begynnelsen av 1960-tallet. Det består hovedsakelig av polyvinylklorid (PVC), er akrylharpikser tilsatt for å forbedre holdbarheten. I tillegg er pigmentering og titaniuim dioksid blandet og bakt inn i PVC-harpiks. Dette betyr vinyl Fasader ikke nødvendig flikking maleri, er ripebestandig og enklere å vedlikeholde.

Potensielle Årsaker til Smelte

Selv om lav-E termiske vinduer reflektere varme og teoretisk kan foredle sollys for å generere varme nivåer høyere enn 200 grader Fahrenheit. Den LBM Journal rapporterer at lav-E vinduer kan forårsake betydelig smelting ved å reflektere varme. De foreslår at mengden av energi som genereres ved refleksjon kan overstige 250 til 300 BTU (British termiske enheter). Imidlertid tyder vinyl Fasader Institute at det er andre faktorer som bidrar til å smelte i vinyl ytterkledning. En tanke er at "konkavitet" i dobbel-glass vindusrutene, kombinert med solens vinkel og plasseringen av nærliggende boliger, skaper forhold som smelter vinyl Fasader. Mens effekten ikke skjer med flate, single-panelet vinduer, kan det skje med noen dobbel-rute vindu og er ikke isolert til lav-E behandlet termiske vinduer.

Egenskaper av Low-E Thermal Windows

Low-E termiske vinduer er behandlet med en tynn, usynlig belegg slik som et metallisk oksyd lagdeling. Ifølge produsenter, reduserer belegget av "U-faktoren", eller hastigheten av varmetapet. Varme vanligvis stråler ut med mindre en barriere eller reflekterende materiale virker som en barriere. Alt utstråler varme, inkludert våre kropper; når vi bruker vinterklær i den kalde luften, det gjenspeiler vår kroppsvarme og hindrer oss fra å miste varme. Prinsippet bak et beskyttende vindu belegg er lik. Den reflekterer sollyset ute av våre hjem og holder rom kulere; og i vinter, det hindrer varmen fra stråler gjennom vinduene. Ifølge LBM Journal, kan lav-E vinduer reflektere opptil 70 prosent av solens strålevarme på tilstøtende boliger, noe som kan føre til betydelig smelting av disse hjemmene 'vinyl Fasader.

Forebygging

Vinyl Siding Institute gjør praktiske forslag til vinyl Fasader huseiere. Forslag inkluderer plante trær eller installere hindringer som blokkerer reflekterende varme fra tilstøtende boliger. Tim Carter, syndikert spaltist på Ask The Builder, antyder huseiere velger høy kvalitet graderinger av vinyl ytterkledning. Faktisk er noen vinyl Fasader produsenter som omfatter en varmereflekterende tilsetningsstoff kalt TempRite. Ifølge LBM Journal, kan vinyl Fasader laget med TempRite tåle temperaturer som nærmer seg 225 grader Fahrenheit. Standard vinyl Fasader mykner og smelter ved 170 grader Fahrenheit.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com