Slik Care for en Pomegranate Plant

July 16

Granateple planter er faktisk små fruktproduserende trær som kan vokse til en høyde på 20 til 30 fot, men er vanligvis 12 til 16 fot i høyden. Den produserer hvite eller scarlet blomster og frukt følger fem til sju måneder etter at de blomstrer.

Frukten sies å tilby et bredt spekter av helsemessige fordeler, og inneholder store mengder kalium og vitamin C. Granatepler kan også Juiced heller enn spist for å få de samme fordelene.

Bruksanvisning

1 Plant granatepletreet i et område som har godt drenert jord. Jordsmonnet kan være sure, men det er ikke nødvendig. Området skal være en som mottar full sol eller bare lys skygge som trærne trives i lys og varme.

2 Vann planten godt når det først er plantet så vannet annenhver dag i løpet av de to første ukene av vekst. Etter vekst er etablert vanning kan gjøres om annenhver uke, avhengig av jordsmonn og vær.

3 Gjødsle granateple anlegget en gang når veksten er i ferd med og tre ganger i året etter det. Den beste tiden å befrukte er tidlig på våren, begynnelsen av sommeren, og på slutten av sommeren.

4 Beskjær granateple anlegget nøye og bare før blomstringen starter. Skjær den nye veksten som kommer opp på stammen. Sørg for å fjerne veksten rett på det punktet at det kommer fra stammen.

5 Trykk på frukt med fingeren, og hvis det gjør en metallisk lyd det er modent. Trekke frukten fra treet kan skade både frukt og treet så det bør kuttes rett ved foten av frukten. Frukten kan lagres i flere måneder, og vil bli mer smak etter lagring.

Hint

  • Bare ett tre er nødvendig siden granateple trær vil selv pollinere.
  • Granateple trær skal plantes ved hjelp av stiklinger eller etablerte trær som planter dyrket fra frø kan ikke produsere frukt. Hvis du bruker en skjære bruke en rooting hormon til spissen før planting.
  • Det finnes mange varianter av granatepletrær. En hagesenteret eller barnehage kan gi deg råd om hva variasjon vil vokse best i ditt område.
  • En granatepletreet kan dyrkes i en stor container, men kanskje må repotted årlig på grunn av rask vekst.
  • Granateple trær bør ikke være plantet i et område hvor det vil ha andre løvverk nærheten. Kramper treet vil redusere fruktproduksjon.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com