Slik unngår fugler fra å bygge et reir på døren

July 20

Slik unngår fugler fra å bygge et reir på døren


Fugler kan reir, abbor og hønsehus i de merkeligste steder; noen fugler bygger sine reir på vinduskarmen, mens andre bosette over døren eller på hylle av carport. En fugl kan være akseptabelt, men når hjemmet tiltrekker seg hele flokker av fugler, må du avtale med fugleskitt som hoper seg opp og befoul din eiendom. I tillegg kan den pågående fuglekvitteret fort bli en plage. For å holde fugler fra fuglefjell på døren din, skremme dem av, ved hjelp av visuelle og lyd skremselspropaganda, kombinert med utelukkelse tiltak.

Bruksanvisning

1 Alarm pest fugler som de nærmer seg en faresone. Sett en fugl nødanrop spilleren til å spille fugl gråter at alarmen andre fugler å holde seg borte. En nødmelding spiller kan tilby flere ulike fugleskrik. Bruk skrikene fra fuglearter som er plaging av deg.

2 kjøper enheter som skremmer fuglene vekk. Heliumballonger, glitrende bånd og imitasjon hauker og ugler kan alle bidra til å avverge fugler. Synet av ballongene som henger fra huset ditt, og det flakk av glitrende tape i solen, frastøter fugler, som gjør synet av rovdyr.

3 Gjør hjemmet ditt lite attraktivt for fugler. Sett opp fugl spikermatte i områder av hjemmet der fugler kan bygge rede, hønsehus og avgjøre, for eksempel tak hyller og sperrer. Fuglespikermatte er strimler som har metall pigger som stikker ut fra dem i forskjellige retninger. Når fugler nærmer strimler, de slutter i deres spor og flytte, fordi de ikke kan lande på toppen av toppene. Strekk monofilament over avsatser av ditt hjem som et rimeligere alternativ.

4 Fjern eventuelle ledige fuglereder fra hjemmet ditt fordi nye fugler kan bestemme seg for å bo i dem. Ødelegge reir ved å slå dem ned med et kosteskaft eller høy presset vann. Hvis du fange en fugl å bygge et reir på døren din, ødelegge den delvise reiret umiddelbart. Fuglen kan prøve å bygge reir, men hvis du holde banke det ned, kan fuglen velger å flytte et annet sted. Avstå fra å banke ned reir med voksne fugler, baby fugl eller egg i det, fordi det under statlige og føderale lover dette er ulovlig uten tillatelse.

5 Eliminer grove overflater på grunnlaget for ditt hjem. Male over grunnlaget for ditt hjem eller installere hard plast eller metallplater for å lage en glatt overflate. Fugler trenger grove overflater å feste reirene til. Hvis dette er utilgjengelig de kan bestemme seg for å bevege seg et annet sted.

6 Tilby andre boliger for fugler som har sine øyne satt på ditt hjem. Plasser kunstige fuglereder i områder borte fra hjemmet ditt.

Hint

  • Se etter fugl frastøtende enheter hos din lokale hjem og hage center.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com