Hvordan stiplesømmer Legg Texture?

December 14

Hvordan stiplesømmer Legg Texture?

Hva er stiplesømmer?

Stipling er en visuell teknikk som innebærer påføring av materiale (slik som maling) i en serie av prikker eller punkter. Begrepet kan gjelde for mange teknikker på tvers av flere områder av kunst og utsmykning.

Stipling i Home Decor

Stiplesømmer som et veggmaleri teknikk er populært fordi det gir en flat vegg utseendet av å ha tekstur, noe som gjør det mer attraktivt og engasjerende for øyet. Denne teknikken er gjort ved anvendelse av en sekundær maling farge i punkter over en primær maling farge, hvor den andre fargen påføres ved hjelp av tuppen av en pensel.

Grunnen til at den resulterende maling ser ut til å ha struktur er at det menneskelige øye vil ha en tendens til å se den to-dimensjonale noe som tredimensjonale gjenstander, på samme måte som den ser en todimensjonal tegning av en tredimensjonal gjenstand som har tekstur. Wall stipling vil også ha effekt av å gi en vegg en eldet utseende ved å markere variasjoner i overflaten (på samme måte som striper vil ha en slankende eller utvide påvirke).

Stipling i Visual Art

Stipling i visuell kunst refererer til en tegning eller maleri som ligger i skyggen av bruk av prikker i stedet for linjer. Fordelen med stippling til en artist er at det åpner for en særegen stil gjennom tekstur samtidig gir kunstneren til å trekke i en fotorealistisk måte. Teksturen av tegningen er bestemt av hvilken størrelse og form av prikker kunstneren foretrekker å bruke. Siden faget i seg selv har også tekstur som er avsagt av skyggelegging, de ekstra dimensjonene av skyggelegging selv gi tegningen en ekstra dimensjon.

Stiplesømmer og Makeup Art

Ordet "stipling" kan også gjelde for en felles prosess som brukes av makeup artister til å gi skuespillerne ansikter utseendet til å være eldre og rynkete. Alderdom stipling er å foretrekke for filmer og nære etapper over teknikken for trukket på alder linjer fordi det skaper en rynkete tekstur som ser svært ekte og står opp for å lukke gransking. Alderdom stipling oppnås ved å strekke huden i ansiktet stramt mellom fingrene, påføre et tynt lag med flytende latex (en slags gummi makeup lim), og venter på at huden tørke før du slipper den. Effekten ligner på hva som vil skje hvis du setter et stykke klar tape på bena mens iført strømpebukse, og ta av slangen.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com