Slik fjerner lim fra Metal

February 1

De fleste typer lim kleber til metallflater (og andre harde overflater) og er vanligvis ikke lett å få av overflatene med såpe og vann alene. Men uansett om limet er klistremerke lim, håndverket lim, eller til og med en sterkere lim (for eksempel flislim eller trelim), vil du være i stand til å fjerne lim fra metal med lett med riktig produkt. I tillegg til å gjøre jobben mindre arbeidskrevende, vil disse produktene fungerer raskt.

Bruksanvisning

Slik fjerner lim fra Metal

1 Åpne et vindu for ventilasjon og sette på vernehansker; husholdningenes gummihansker bør være tilstrekkelig. Påfør lim remover til limet. Noen produkter spray på, andre er svampet på eller dytter på med en applikator eller bomullspinne.

2 Vent til remover å fungere. Dette kan ta fra fem til femten minutter. Hvor mye tid det tar for myke opp limet avhenger av type av lim, tykkelsen, og, eventuelt, det produkt man bruker.

3 Skrap av limet med en plastskrape. Plukk opp den myke klump med lim med et papirhåndkle for avhending.

4 Hell mild såpe og varmt vann på en svamp. Vask av metalloverflaten. Dette bør fjerne eventuelle gjenværende limet sammen med limet remover. Hvis noen limrester, på nytt lim remover.

5 Skyll svampen og tørk av metall for å skylle av såperester. Bruk en klut for å fjerne all gjenværende fuktighet på metall; hvis du ikke gjør det, er du invitere rust.

Hint

  • Som et alternativ til lim fjerning, kan du prøve WD-40 på lim. Det vil noen ganger løsner det nok å skrape off.Any stykke hardplast vil fungere som en plastskrape --- det kan ikke være nødvendig å gå ut og kjøpe en.
  • Noen løsemidler vil fjerne maling. Bruk disse med forsiktighet på lakkert metall. Det er klokt å teste et område først for å se hvordan den reagerer på de remover.Always jobbe i et godt ventilert rom når du arbeider med selvklebende fjernere. Hvis du får noen på huden og klærne, vask umiddelbart og / eller følge sikkerhets instruksjonene på flasken. I tillegg er noen løsemiddel lim fjerning er brannfarlig --- ikke bruke disse rundt åpen ild.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com