Slik viser Seas på Vegghyller

October 29

Slik viser Seas på Vegghyller


Seas bringe naturen inn i hjemmet ditt, gir liv til minner fra en ferie, er glad i eller en favoritt strand i din personlige plass. Vise dem på en hylle gir deg sjansen til å vise dem frem. Mange skjell ser sitt beste med lys å fange dem, eller når de er våte. Arrangering skjellene til funksjonen de spesielle seg, og for å gi god plass mellom dem skaper en balansert, ryddig effekt for et bilde-perfekt skjell sokkel.

Bruksanvisning

1 Legg ved små skjell i klare glasskrukker med lokk. Organisere en stor samling av skjell etter farge, type, størrelse eller hvor de er fra. For eksempel sette skjell fra forskjellige strender i egne krukker. Bruk glass som alle er en størrelse eller forskjellige størrelser. For eksempel plassere store, brede krukker i midten av hyllene og kortere krukker på hver ende av hyllene over eller under øyehøyde for å reservere sentrum hyllen for de mest attraktive skjell.

2 Plasser fargerike, store skjell i stående stilling for å vise sin mest fargerike, innsiden på hyller på eller nær øyehøyde. For eksempel stille opp store skjell langs baksiden av hyllene slik at de lene seg mot veggen med sine under utsatt for betrakteren.

3 Plasser en stor skjell som en konkylie i midten av en vegghylle. Ordne mellomstore skjell på hver side av det store skallet. Linje middels skjell opp på rad, eller ordne dem i små grupper. Plasser en flat skall eller abalone shell full av små skjell i hver ende av sokkelen.

4 Vise en gruppe med lignende skjell på hver vegg hylle. Legg sjøstjerner og skjell i kontrastfarger for å legge interesse. Ordne flate skjell som sand dollar mellom grupper av skjell nær kanten av sokkelen, eller vise dem som en gruppe i en liten bolle eller stor vin glass.

5 Center en liten tabletop fontenen på en sterk vegghylle i nærhet av en stikkontakt. Gruppe fargerike skjell i fontenen, slik at vannet får frem sine farger.

Hint

  • Hold skjøre eller skarpe skjell utilgjengelig for kjæledyr og barn.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com