Hvordan Plant frø Bruke Almanac Planting Table

November 28

Hvordan Plant frø Bruke Almanac Planting Table


"The Old Bondens Almanac" er en veiledning for å plante i henhold til månefasene, som enkelte bønder tror påvirker plantenes vekst på grunn av månens gravitasjonskraft på jorden. Bønder og hjem gartner har brukt boka siden 1792. almanakk utgis årlig og inneholder mer enn instruksjon om når man skal plante: Det prognoser været, gir astronomisk informasjon og inkluderer oppskrifter og naturlige botemidler. "Farmers 'Almanac", utgitt hvert år siden 1818, og tilbyr lignende råd.

Bruksanvisning

En titt på den gamle Bondens Almanac indeks for "Planting av månens fase", og gå til den siden, eller konsultere den elektroniske utgaven. Klikk på beste planting datoer basert på siste frost. Skriv inn ditt postnummer eller by og stat for en mer individualisert planting tidsplan.

2 Skriv ned navnene på grønnsaker du ønsker å vokse i hagen din. Inkluder om du kommer til å starte frø innendørs eller utendørs. Du vil kanskje inkludere hvor lang tid det tar frøene til å spire og hvor lenge du blir nødt til å vokse dem innendørs før du trygt kan plante dem utendørs. Dette vil hjelpe deg å finne ut når du skal starte din frø.

3 Finn grønnsak som du ønsker å plante og følg kolonnen over hele siden. Du vil finne åtte kolonner. Den første kolonnen er når man skal plante frø generelt og den andre er når man skal plante i henhold til månen. Disse to kolonner alternativ over hele siden, så du vil ha et bredt spekter av planting datoer. Kolonnene vil fortelle deg de tidligste planting datoer for å starte frø innendørs og den siste måneden og dagen for å starte frø.

4 Skriv informasjonen ned i hagearbeid bok. Dette vil fungere som en praktisk referanse for deg gjennom årstidene


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com