Slik Care for Forget-Me-nots

August 27

Slik Care for Forget-Me-nots


Forglemmegei nots vokse som marginale bog planter, og foretrakk stream banker og våte skog områder i deres naturlige habitat. Plantene produserer klynger av små lyseblå blomstene langs en kveilet stammen; blomstene har lyse gule sentre som Nestlé mot dyp grønn, litt uklar blader. Bruk blomster til å legge til sommeren lang farge på kantene av en bakgård tjern eller i en tung leire seng som fortsatt er for våt for de fleste blomstrende stauder.

Bruksanvisning

1 Plant Forglemmegei nots i en seng som holder på fuktigheten, slik som i våte leire senger eller nær kanten av et landskap vann-funksjonen. Velg et sted der plantene får minst seks til åtte timer med direkte sollys om dagen for beste blomstring.

2 Vann Forglemmegei nots når toppen ½ tomme av jord føles tørr. Gi nok vann til å grundig mette rotsonen av plantene. Forget-me-nots kan ikke tolerere tørr jord, og kan kreve vanning en eller to ganger i uken, avhengig av hvor raskt jorden tørker.

3 Mulch over hagen seng med en 2-tommers lag av bark eller blad mold mulch. Mulch holder på fuktigheten i jorda og gir noen jord og næringsstoffer som den bryter ned. Fylle mulch med fersk bark eller blader hvert år om våren.

4 Gjødsle glemmer-meg-nots om våren når veksten fortsetter. Påfør en generell blomst gjødsel på minimum hastighet anbefalt på pakken.

5 Skjær tilbake plantene til bakken etter frost har drept tilbake alle bladverket. Kast de døde blader og stengler. Dødt plantemateriale igjen i hagen kan gi vinter sengetøy for uønskede skadedyr og sykdomsorganismer.

Hint

  • Forglemmegei nots selv frø også, men sjelden bli invaderende. Hvis plantene spredt utover ønsket område, avskåret de gamle blomstene før de danner frø for å hindre selv såing.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com