Hvordan kjøpe Persienner Replacement Windows

October 6

Persienner vinduer er også noen ganger referert til som louvered vinduer, siden de er laget som skodder eller sjalusi. De enkelte glassruter er satt i metall, og kan åpnes eller lukkes i fellesskap. De er oftest funnet i varmere klima, fordi rullegardiner windows ikke forsegle godt når den er lukket. Dette gjør det mulig i kald luft og slipper ut varm luft, noe som ikke er ønskelig i kaldere klima. Likevel, i varmere klima Persienner vinduer brukes ofte for å tillate ventilasjon og er installert i breeze og på dekket verandaer hvor det er ingen air condition eller oppvarming. Fordi rullegardiner windows ikke forsegle godt og gi rom for utkast, er de ikke så populært i vårt energibevisst samfunn som de en gang var, og kan være ganske vanskelig å finne. Faktisk kan du finne det lettere å finne reservedeler i stedet for hele vinduet. Men hvis du er glad i denne type vindu, kan du likevel finne steder hvor du kan kjøpe rullegardiner utskifting vinduer.

Bruksanvisning

1 Sjekk din lokale Champion eller Pella vindu butikken. Begge disse selskapene fortsatt bære rullegardiner vinduer. Hvis de ikke har dem på lager, spør selgeren å bestille nye vinduer for deg. Pass på at du vet størrelsen på vinduene. Hvis du ikke finner en Champion eller Pella vindu butikk i ditt område, gå til deres nettsider for å finne nærmeste butikk i ditt område.

2 Sjekk Amazon Marketplace på Shopping.com på Internett. De fleste av nettsteder som tilbyr rullegardiner utskifting vinduer for salg vil henvise deg til Amazon Marketplace.

3 Call Collier True Value på (954) 771-8590. Persienner utskifting vinduer er vanskelig å finne, slik at du kan velge å bare erstatte de nødvendige delene på dine eksisterende vinduer. Collier True Value i Oakland Park, Fla., Sier: «Hvis vi ikke har det, vil vi få det!" De har også en nettbutikk der du kan velge de delene du trenger.

Hint

  • Sørg for at du vet hvilken størrelse vinduer du need.If bestilling av reservedeler, enten finne navnet på den delen du trenger, eller ta del med deg til butikken.
  • Det er også metall og tre vinduer selges som rullegardiner vinduer. Pass på at du angir "glass" rullegardiner vinduer når du snakker med selger.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com