Å gjøre en Wood Windmill Tower

October 9

Å gjøre en Wood Windmill Tower


Å gjøre en tre vindmølletårn er en enkel oppgave, avhengig opp mengden strøm ønsket. Den moderne økonomiske krisen har ført folk til å prøve å finne alternative energikilder gjennom vinden og solen. En stor vindmølle tårnet brukes til å trekke vann fra en dyp, underjordisk innsjø eller bruke sterk vind til å generere store mengder kraft. En liten vindmølle tårn kan finne mykere brisen og lage strøm eller lage en nydelig hage ornament. Størrelsen er helt fleksibel.

Bruksanvisning

1 Bruk en linjal og blyant for å dele en 6-tommers diameter sirkel av plywood i åtte like store deler. Mark over kanten av sirkelen der snittlinjene slutt.

2 Snu sirkel over og markere stedene 1/4 tomme til høyre for linjene på kanten av sirkelen som kobles til de åtte divisjon linjene fra den andre siden. Separer sirkelen i åtte like store deler ved hjelp av blyant og hersker på denne side ved hjelp av merkene som er 1/4-tommers til høyre av de opprinnelige linjene.

3 Slett linjene som var på kanten av sirkelen av kryssfiner. Erstatte disse linjer med linjer som kobler de tilsvarende åtte divisjon linjer på hver side. Dette skal resultere i åtte linjer på skrå trukket rundt ytterkanten av den sirkulære kryssfiner plate.

4 Skjær skrå linjer, nøye oppfølging divisjons linjer for å lage skråstilte åpninger, med 2 cm blad av sagen til en dybde på 2 inches hver.

5 Fest de åtte bladene til de åtte sporene på sirkelen med trelim. La det tørke over natten i et sikkert område.

6. Bor et 1/8-tommers hull i sentrum av den sirkel og tre inn i en ende av en 15 tommer lang, en tomme tykt plugg. Koble dybelen til sirkelen med en 2-tommers treskrue. Plassere en metallskive på forsiden av sirkelen, en gummiskiven og en metallskive på baksiden av sirkelen og skru sirkelen til pluggen tett nok til at det ikke vil komme av, men løst nok til at den vil bevege seg når vinden treffer . Den beste måten å teste riktig tetthet er å spinne sirkelen og se for wobbling eller sperret spinning.

7 Design en hale for tre vindmølle ved å kutte en 6-tommers-by-6-tommers stykke kryssfiner i en form. Formen kan være en hvilken som helst designer ønsker så lenge det er en bred del av halen som kan fange vinden og snu vindmølle. En 4-tommers-by-4-tommers delen av kryssfiner, med resten av veden som blir innredet i rulle eller andre former, er nok for en små til mellomstore vindmølle.

8 Fest halen til slutten av 15-tommers dowel, som nå kalles boom av vindmøllen. Skru halen til slutten eller så en divot inn pluggen og fest halen med trelim. Uansett vil halen fungere.

9 Finn midten av vindmøllen tilbehøret ved å balansere det på en finger. Det punkt på bommen hvor fingeren sitter når tilbehøret ikke velte er sentrum. Markere dette med blyant.

10 Skrue vindmølle tilbehøret til toppen av en lang plugg av ca 6 fot ved hjelp av en skive over midtmerket, en gummiskiven og en metallskive på undersiden av midtmerket og en 2-tommer treskrue. Husk å la det samme løsheten i denne delen som ble brukt i sirkelen tidligere. Test slark ved å spinne vindmølle. Hvis den slingrer, er det ikke tett nok.

Hint

  • Dekorer vindmølle tårnet i likevel ønskelig, men siden det er en utendørs prosjekt, ved hjelp av tre og lakk er viktig for lang levetid.
  • Hold alle verktøy borte fra små barn.
  • Enhver tårnet over 6 fot må ankere eller en bredere base.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com