Hva er årsaken til Hvitt Spotting på Retter?

November 8

Hva er årsaken til Hvitt Spotting på Retter?


Når du ser hvite flekker på oppvasken, kan du begynne å tenke på at oppvaskmaskinen behov reparert. De hvite flekker oppstår ofte for en rekke årsaker som ikke er relatert til oppvaskmaskin, slik som vanntemperaturen eller vaskemiddel du bruker. Når du finne ut den skyldige bak de hvite flekkene, kan du effektivt løse problemet. Dersom tallerkenene fortsatt har hvite flekker etter at du feilsøke den, så må du kanskje kontakte produsenten for ytterligere hjelp.

mineral Deposits

Hvis du har hardt vann, er sjansen stor for at du ser mineralforekomster på oppvasken. Hardt vann inneholder konsentrert mengde av mineraler som kalsium og magnesium. Når rettene er tørket med oppvarmet tørr syklus, innskudd forbli bak på rettene. Legge til et kalkfilter til hver last av retter vil hindre de hvite flekker fra forming. En skyllemiddel vil også bidra til å fjerne avleiringer fra rettene. Du kan kjøpe begge elementene på din lokale matbutikk på kjøkkenet vaskemiddel midtgangen.

For mye vaskemiddel

Legge for mye vaskemiddel til oppvaskmaskinen kan etse i glass. Når glass blir etset, vil det inneholde små riper som kan gjøre dem vises skyet. Etsing oppstår ofte når du kombinerer myknet vann med et overskudd av oppvaskmiddel. Reduser mengden vaskemiddel som du bruker for å hindre etsing. Fjern glass etter at vaskesyklusen fordi varmen kan oppmuntre etsning. Tørk av glass med en myk klut.

Vanntemperatur

Sjekk vanntemperaturen før du rengjør en last av retter. Hvis temperaturen holder seg for varmt eller for kaldt, kan vann flekker oppstår. Slå varmt vann på i vasken og la den gå i to minutter. Plassere et termometer under vann i ett minutt. Vanntemperaturen må være nær 140 grader Fahrenheit. Justere temperaturen på varmtvannstanken ved å konsultere produsenten retninger. Du må kanskje bytte ut varmtvannstanken hvis vannet er fortsatt for kaldt.

fosfat Vaskemiddel

Vaskemidler høye i fosfater kan føre til småblødninger på retter, spesielt hvis vanntemperaturen er fortsatt for høy. Fosfater slik som natrium og kalium tilsettes til vaskemidler for å rengjøre retter mer effektivt. Les vaskemiddel for å finne ut om den inneholder fosfater. Bytt vaskemiddel med en fosfatfritt vaskemiddel for å se om det bidrar til å redusere den hvite filmen som du ser på rettene. Fosfatfrie vaskemidler er også bedre for miljøet.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com