Hvordan å dele rom

November 9

Hvordan å dele rom


Oppretting av nyttevolum fra et stort rom kan utføres ved ganske enkelt å dele rommet i seksjoner. Dette har blitt mer utbredt med bruk av "god plass" i mange hjem design. Mens "god plass" konseptet er fantastisk for sin luftige følelsen, selve programmet og praktiske det kan la noe å være ønsket. Enten du trenger for å lage en kontorplass, et område for barn eller bare et sted å sitte og slappe av, det finnes en rekke måter du kan dele et rom i noen få enkle trinn.

Bruksanvisning

En Bestem hva plassen skal brukes til. Dette vil avgjøre hvor mye av rommet du trenger å dele. Ønsker du å gjøre et lite kontor? Har din familie trenger en familie rom - men du ville sette pris på et rolig sted å underholde? Når du har bestemt hva områdene skal brukes til, kan du vurdere hvor mye av plassen må være delt av og den beste måten å oppnå det.

2 Betrakt en fleksibel i stedet for en permanent alternativ. Permanente rom divisjoner innebærer vanligvis bygging av en ikke-lastbærevegg eller annen form for "bar" område. For eksempel, hvis din "great room" omfatter både stue og kjøkken områder, som oftest vil du se et kjøkken bar område som gir noen plass skille mellom de to områdene. Hvis du ikke er komfortabel å utføre denne typen prosjekt, bør du kanskje vurdere fleksibelt alternativ.

3 Flytt møbler for å skape rom. Fleksibilitet i rommet divisjon vil gi rom for å endre hobbyer, voksende barn og ulike underholdningsmuligheter. En av de mest fleksible måter å dele et rom, er å utnytte den møbler allerede er på plass for å skape separate områder i det store rom. På bildet ovenfor, merk hvordan rommet er delt ved å bruke møblene. Sofaen står midt i rommet mens spisebordet ligger i rommet bak det å skape en spisestue. Kjøkkenet er også skilt ved bruk av bar området.

4 Kjøp en romdeler skjerm. En romdeler skjerm eller privatliv skjerm kan kjøpes eller gjort. Formålet er å dele rom, slik at beboere på hver side av rommet for å ha en relativ mengde personvern. På bildet her, den opprinnelige skolen rommet var stort og firkantet og trengte å bli delt inn i et konferanserom på den ene siden og en sittegruppe på den andre. Bruke skjermen som romdeler, områdene er i stand til å bli utvidet bør den ene siden brukes og den andre ikke. På samme tid, er personvern anordnet for hver side.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com