Hvordan velge Apparater for ditt hjem

August 31

Hvordan velge Apparater for ditt hjem


Velge nye apparater for ditt hjem kan være overveldende. Det er så mange valg med alle slags forskjellige funksjoner. Hvis du er ute på nye apparater, bør energiforbruket være en viktig del av beslutningsprosessen i tillegg til estetikk av apparatet. En attraktiv kjøleskap er hyggelig, men hvis det ender opp med å sette strømregningen gjennom taket, det kommer til å se mye mindre attraktiv etter en stund.

Bruksanvisning

En Bestem budsjettet før jakt etter nye hvitevarer. Hvitevarer kan være dyrt, så det er viktig å vite hva din prisklasse er. Hvis du kjøper mer enn ett apparat om gangen, som et kjøleskap, komfyr og oppvaskmaskin, spør i butikken om å få en entreprenør rabatt eller kvantumsrabatt.

2 Velg den fargen du ønsker for deg apparater på forhånd. Dette vil hjelpe deg å eliminere de valgene med en gang, og du vil ikke bli så overveldet når du går inn i butikken.

3 Forskning de ulike stiler av apparatet. Kjøleskap, for eksempel, kommer i doble og enkle dørs modeller. Noen har frysere eller konverterings skuffer på bunnen. Skiver komme i topp-load og front-load-modeller. Gå til venners hjem og se hva slags kjøleskap eller andre apparater de har og vurdere hva du gjør og ikke liker med dem.

4 Se på kjøkken eller vaskerom, hvis du kjøper en vaskemaskin og tørketrommel. Hvordan apparatet åpnes, og passer inn i eksisterende rom er en viktig faktor. Du kan virkelig sånn stor dobbel dør kjøleskap, men hvis det kommer til å banke inn i ovnen hver gang du åpner fryseren, så vil du kanskje vurdere noe annet.

5 Se etter Energy Star-merket når du ser på apparater. The Environmental Protection Agency er en statlig etat som evaluerer energiforbruket av apparater og anbefaler enkelte modeller som er minst 15 prosent mer energieffektive enn minste føderale krav.

6 Velg hvitevarer som er riktig størrelse for dine behov. Hvis det er bare to av dere bor hjemme, har du sannsynligvis ikke trenger en stor, kommersiell størrelse vaskemaskin og tørketrommel, uansett hvor pen de ser ut. Å få riktig størrelse for dine behov vil du spare penger på kjøp og spare penger i det lange løp ved å bruke mindre energi totalt.

7 anslå hvor mye det vil koste å kjøre apparater i løpet av en måned eller et år. Hvis du velger noe som ender opp med å koste deg dobbelt så mye som den gamle modellen, kan det være lurt å vurdere noe annet.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com