Hvordan lage Raised Panel Wainscoting

September 4

Hvordan lage Raised Panel Wainscoting


I tillegg til å legge dybde til veggen og styrke karakter av et rom, brystpanelet serverer en funksjonell hensikt. Tillegg av wainscoting paneler gir et ekstra lag med støtte på veggen, slik at veggen mer holdbar og bedre i stand til å tåle skader fra barn og kjæledyr.

Bruksanvisning

En Bestem på veggen høyde for brystpanelet, husk at lengden av panelene bør være større enn høyden. Mål fra gulvet opp til ønsket høyde. Lag et merke med en blyant og bruke et nivå for å tegne en guiding linje.

2. Mål lengden av veggen. Finne stendere i veggen og merk dem med små biter av konstruksjon tape. Bruk en gjæringssag å kutte villmarkspanel paneler til samme lengde som veggen.

3 Plasser et bord langs blyantstrek. Nail styret i stenderne med spikerpistol.

4 Plasser et bord nær gulvet, like over baseboard på veggen. Sørg for at det linjer opp jevnt med det øverste brettet. Nail styret inn i stendere med spikerpistol.

5 Bestem størrelsen du ønsker at villmarkspanel boksene for å være. Mål hele veggen i inches og dele det tallet med bredden du bestemt deg for boksene for å bestemme antall bokser som vil gå på veggen.

6 Skjær de vertikale styrene slik at de er den nødvendige lengden. Plasser en vertikal bord i hjørnet og merke like over hele linja som et referansepunkt. Mål 1 tomme til høyre på brettet og markere et poeng. Plasser den vertikale bord på det tidspunktet, og gjenta trinnene over lengden på veggen til du kommer til det andre hjørnet.

7 Gå tilbake til første sving og sikre en av de vertikale styrene på plass med spikerpistol. Gjenta med de gjenværende brett inntil alle platene er festet til veggen. Gjenta alle trinnene ovenfor for resten av veggene. Butt de to styrene sammen der de møtes på hjørnet før du fester med flere negler.

8 Bruk nivå for å måle alle panelene rundt i rommet for å sørge for at de er enda.

Hint

  • Begynn å installere villmarkspanel på deler av veggen med høy synlighet og fullføre installasjonen i en mindre synlig del.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com