Kan Korte Sheers henges Med lange gardiner?

October 19

Kan Korte Sheers henges Med lange gardiner?


Fra en vacationer synspunkt, er synet av lange tynne gardiner flagrer i en tropisk bris fortryllende. På hjemmefronten, kan henge lange Sheers presentere noen utfordringer. En kombinasjon av korte Sheers og lange gardiner kan ta opp flere situasjoner som du kanskje trenger en kreativ vindu behandling.

I et karnapp

Lange gardiner montert på utskjæringen av et karnapp lar deg tegne gardinene om natten, hindre utkast og sparer energi. De gjør lite, men å filtrere grell dagslys eller beskytte ditt privatliv. Monter korte Sheers på hvert vindu, akkurat lenge nok til å beite vinduets nederste hylle eller plattform. Mount stenger på hodet av hvert vindu eller lagre ditt syn ved å bruke Sheers bare på nedre halvdel av vinduet.

Bak en Window Seat

Mindre klumpete enn inne plantasje-stil skodder kan korte Sheers brukes til å myke opp reflekser og arkitektoniske linjer bak et vindu sete. De vil også blokkere de skarpeste utkast til vintervindus stedfortreder. Bruk tie-backs på lange gardiner for å gi en virkelig koselig følelse.

På et ark vindu

Legg litt drama til soverommet innredning ved hjelp av korte Sheers på arker, deretter legge lange tie-backs på kanten av arken alkove. Hus bygget i 1950 og 60-tallet spesielt, og de der soverommene ble lagt på, ofte har vinduer små nok til å vises snau i voksen soverom interiør. Montering av stenger for lange gardiner utenfor vinduskarmen forstørrer oppfattes vindusstørrelse, mens Sheers gi litt privatliv. Lange gardiner gi mer sofistikert samordning med andre soverommet tekstiler enn korte gardiner tillatelse. Lukke lange gardiner om natten bringer en kos til rommet også.

Over en Radiator

Builder logikk tilsier sette radiatorer under Windows for å bekjempe de verste områdene av kald luft i vinter. Resten av året, men utstå radiatorer lage dekorere en utfordring. Vurdere å kombinere korte Sheers med lange gardiner for å bringe noen sammenheng til vinduet behandlinger. Lange gardiner legge høyden til et visuelt hakket opp veggen, om du har tenkt å lukke dem eller bare bruke dem til å lage en nådig vindu innramming.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com