Slik beskytter Daffodil pærer Fra Voles

October 21

Noen erfarne gartnere vil lure på om det spørsmålet i denne artikkelen skal oppgis motsatt - hvordan du kan beskytte voles fra påskelilje pærer. Alkaloid kjemikalier i påskeliljer (pære, blader, stilk og blomst) er giftig for de fleste dyr, spesielt gnagere, dyrefamilie som voles tilhører. Gartnere i områder med store mengder hjort, ekorn, kaniner eller voles premie disse våren skatter, som overlever der tulipan og krokus pærer ikke. På grunn av sine tall og underjordisk aktivitet, men det er rimelig å kreditere voles med skadelige tulipaner. Pærer få flyttet og noen ganger utsatt for rot-tørking luft flekker gjennom aktiviteten til disse travle gnagere. Derfor følger du fremgangsmåten nedenfor for å beskytte påskeliljer fra jordrotter.

Bruksanvisning

Beskytte Daffodil pærer Fra Voles

1 Med spade eller spade, grave et enkelt hull i hagen din til å holde alle påskelilje pærer du ønsker å plante i en bestemt seng (eller flere hull). Hvis du planlegger rader, vil hullet (e) ser lenge, mager og heller squared-off; for en mer uformell planting, vil hullet (e) ligne frihåndsfiskedammer. Gjør dem 8-10 inches dyp; følg settedybde retninger for ditt område.

2 Skjær stykker av hønsenetting til linje hullet (e) til innen 1/4 til 1/2 tommers av toppen. Sikker hønsenetting på plass med stein.

3 Ordne pærer i foret hull (e). Kjemisk, påskeliljer beskytte seg mot å bli spist. Målet ditt er å beskytte deres arrangement, slik at de kommer opp der du plantet dem. Voles er tunnelers og har en tendens til å leve i grupper - alt som tunneling kan presse dine pærer en annen måte og etterlater hull og hull i ditt arrangement.

4 Dekk hullene med skitt. Vent til våren og dine vakre påskeliljer.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com