En liste over Evergreen Day Lilies

September 11

En liste over Evergreen Day Lilies


Heldigvis for gartnere overalt dag liljer er stauder, så selv om de ligger i dvale om vinteren, vil de dukke opp igjen om våren. Men det er flere eviggrønne varianter som er også svært enkelt å vokse. De overlever i alle typer jord og krever svært lite vedlikehold. Dag liljer tilhører slekten Hemerocallis. Deres navn er avledet fra det greske ordet for "vakker for en dag." De enkelte blomstrer vare bare en dag, men nye blomster vises daglig i flere uker.

En Bauble for Bilbo

Dette mangfoldet vokser til ca 28 inches høy med blomster rundt 4 inches i diameter. Det blomstrer våren gjennom midtsommer, og viser fersken blomster med en rubinrød ruffled kanten.

Abilene Horned Toad

Den Abilene Horned Toad vokser til 25 inches høy med blomster ca 5 inches i diameter. Deres blomstrer er krem ​​med en gul ruffled og krøllet kant.

Etter midnatt

After Midnight er en 28-tommers-tall sorten med store blomster - nesten 6 inches i diameter. Dens dyp vin røde blomster bue delikat bakover, og viser sine lyse oransje-gul hals.

Cal Belton

Cal Belton sortar er litt kortere på 19 inches med 5 1/2-tommers blomster. De blomstrer er en lys, munter gul.

Classic Affair

Classic Affair er en høy, grasiøs dag lilje 35 inches. Blooms er fløyelsaktig mørk og lys rosa og er ca 5 1/2 inches i diameter.

Georgia Pansy Face

Disse blomstene er 22 inches høy med 5 1/2-tommers blomster. De har grønne strupen omgitt av ringer av burgunder og blek gul.

Maui Memories

Maui Memories er en 25-tommers-høy plante med 5-tommers blomster. De er kremet rosa kantet med ruffled bringebær og har en grønn hals.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com