Hvordan lage en Parafin Boiler mer effektiv

September 12

En kjele er, for mange boliger, en uunnværlig varmekilde som kan slå en frigid hjem til et komfortabelt. Men kjeler kan også være kostnads ​​uoverkommelige, spesielt hvis huseiere bruke dem på en ineffektiv måte. Ved å gjøre noen forsiktige betraktninger av veien parafin kjeler arbeid, kan huseiere lett forstå hvordan du bruker disse apparatene til sitt fulle potensial og uten energiregninger svevende ut av kontroll

Bruksanvisning

1 Installer en ventil demper. En av de vanligste måtene som parafin og andre typer av kjeler mister effektivitet er gjennom varmetapet opp ventilasjonsskorsteinen. Installere en ventil demper på kjelen selv vil lukke en kjele lufthull når kjelen ikke er skyting, og dermed hindre varmetap gjennom skorsteinen.

2 kjøpe og installere et mindre oljebrenner. Eldre parafinkjeler ble ofte bygget med oljebrennere som var for stor for ovnen, som fører til ineffektiv brenning. Installere en mindre (underbelastet) brenner kan du redusere kjelens energiforbruket med så mye som 10 prosent på en ganske marginal installasjonskostnader.

3 Installer en moduler aquastat. Disse enhetene holde vannet inne i en kjele ved lavere temperatur under tider av året da varmt vann kravene er vanligvis mindre, slik som i løpet av våren og høsten. Aquastats tendens til å koste et par hundre dollar, men kan redusere energiforbruket til din kjele med så mye som 10 prosent.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com