Hva størrelsen er en standard dusj Outlet?

June 16

Hva størrelsen er en standard dusj Outlet?


Rørlegger i nesten alle boliger er installert på en standard mønster. Selv koder mandat viss ligaen dimensjoner og pipe boringer, er standardisering mer et resultat av praktisk enn regulering. Rørleggere varehandelen, Oppussing varehus og kjøpesentre alle selge varer dimensjonert til et allment akseptert norm, en praksis som gjør at apparater for å være stort sett utskiftbare og minimerer vanskelighetene med både restaurering og utskifting prosjekter.

vann Levering

Vann er vanligvis leveres til et hjem et verktøy hoved- eller en pumpet godt hode. At tilbudet går inn i en felles avløp system; "Vanlig" betyr at alle kraner og apparater er tjent med at en kilde. I større installasjoner, for eksempel fabrikker og RV parker, kan det være egne forsyninger for drikkevann og ikke-drikkevann; den drikkende type er riktig referert til som drikkevann. Forskjellen er at drikkevann har vært gjennom flere renseprosesser, og det er mer kostbart. Noen kommuner har også kjøre separate strømnettet til landskaps sprinkleranlegg.

Rørlegger Systems

De viktigste kjøringer av vannrøret i hjemmet, både varme og kalde, har i mange tiår typisk blitt laget av 3/4 tommers kobberrør. Boliger bygget siden århundreskiftet, og større bygg, kan bruke en 1-tommers rør. Grener av at hovedkretsen å mate separate kraner og apparater er vanligvis laget av 1/2-tommers rør. Tungtvann-bruk apparater som badestamper eller eksterne bad hvor kraner, dusj og toalett er alle vurdert som en enkelt enhet er vanligvis servert med 3/4-tommers grener. I det sistnevnte tilfelle blir de på 3/4-tommers rør innrettet ned til 1/2-tommers rør som betjener de individuelle installasjoner.

drenerings~~POS=TRUNC

Alle våtromsinnredning bør ha en sanitær vannlås, ofte kalt en "P-felle," rett under deres avløp; denne fellen stopper stygg lukt fra avløpssystemet inn i bygningen gjennom dreneringshullet. Disse fellene blir typisk installert i støttene fra vasker og er nesten alltid en integrert del av et toalett konstruksjon, men er under gulvet under de fleste dusjer. For å gjøre montering dusjer til forhåndsinstallerte avløp enkel og praktisk, er disse avløpstilkoblinger også standardisert; normen er 1 1/2 inches.

Standardformater for Dusjer

Standarden rørsystemet uttak som leverer vann til en dusj er 1/2 tommer.

For vanlige innenlandske installasjoner, standard størrelse for en P-felle ligaen under en dusj er en 1/2-inch.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com