Slik reparerer en Cut strømledning

July 29

Slik reparerer en Cut strømledning


Du har det luke whacker humming sammen og du slår plutselig og skjære rett gjennom strømledningen. Ikke mist motet, fordi du kan reparere ledningen og være raskt tilbake i arbeid. Men først, trekk ut ledningen umiddelbart. Ledningene en fare, spesielt hvis det har vært regn og bakken er våt. Da må du kanskje en tur til jernvarehandel for å få litt varme krympeslange og muligens noen krympeører. Etter at du har disse elementene, bør du være tilbake i virksomheten på kort tid.

Bruksanvisning

1 Klipp 2 inches av vindsperre fra begge kuttet endene av kuttet strømledningen med et verktøy kniv. Mål den totale lengden av isolasjon som du fjernet og skyver en passende lengde på varmekrymperør på en av de delene av ledningen og skyv slangen ut av veien.

2 separate ledninger inne i vindsperre og fjerne 1/2 tomme av isolasjon fra endene av alle ledninger med en wire skjøting verktøyet. Skyv en lengde av et rør som krymper på en halvdel av hver av de svarte, hvite og grønne ledninger. Denne slangen bør være lang nok til å dekke skjøten når du er ferdig. Bruk en mindre diameter slange enn den du brukte for strømledningen selv.

3 Bli med de svarte ledningene. Hvis ledningene er multi-strand, kan du vri dem sammen med tang og bøye vridde ledninger ned. Hvis du har en loddebolt, en mer effektiv måte å bli med dem er ved å lodde dem med elektrisk loddetinn. Bruk en crimp Ører for single-strand wire. Sett endene av de svarte ledningene inn motsatt ende av skoen og presse endene av slepe med tang for å krympe ledningene og holder dem sikkert.

4 Skyv krympeslangen over reparasjon og hold flammen fra en lighter tett inntil slangen krymper. Ikke la flammen kontakt slangen eller det kan smelte.

5 Gjenta trinn 3 og 4 med de hvite og grønne ledninger.

6 Skyv rør med større diameter langs strømledningen til det dekker reparasjon og deretter krympe den med en lighter.

Hint

  • Krympeslanger vil gi tilstrekkelig isolasjon for utendørs bruk, men hvis du ønsker å ta ekstra forholdsregler, vikle reparasjon med elektrisk tape.
  • Et alternativ for et kutt strømledning er å feste en hannplugg til den enden som er festet til verktøyet og bruk skjøteledning til å koble den til.
  • Ikke stol på elektrisk tape alene for å isolere reparasjon. Det kan krympe, peeling eller skyve ut av sted, utsette ledninger.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com