Hvordan få Latex Paint ut av Kitchen Sink

September 14

Hvordan få Latex Paint ut av Kitchen Sink


Kjøkkenbenken ser mye sot, og hvis du har brukt den til å rengjøre pensler etter bruk latex maling, vil det sannsynligvis være litt maling der, også. Heldigvis er latex en vannbasert maling, slik at det er mye lettere å fjerne enn oljebasert motstykke. Dersom malingen har tørket på vasken, skylle den med vann vil ikke være nok. Prøv andre produkter som vil få malingen av uten å skade vasken.

Bruksanvisning

1 Spray en generøs mengde silikon smørespray på malingen flekker. La sprøyte sitte i 15 minutter.

2 Skrap bort så mye av latex maling som mulig med en plast pan skrape, sparkel eller isskrape. Påfør mer smørespray og fortsette å skrape til det ikke mer maling kommer av kjøkkenbenken.

3 Påfør mer smørespray og skrubb maling flekker med en nylon skrubber. Skrape fjerner maling på overflaten, men hvis malingen flekker er i flukt med vasken, vil skrubbing være nødvendig.

4 Vask kjøkkenbenken med en fille og varmt såpevann.

5 Fukt en bomullsdott med isopropanol hvis malingen er der fortsatt. Svamp alkohol på malingen flekker. Vent fem minutter, deretter skrape og skrubbe av malingen. Vask vasken godt med varmt såpevann.

Hint

  • Aceton kan også brukes til å fjerne latexmaling fra vasken. Bruk den med en bomullsdott, og skrape av myke malingen. Bruk aceton med måte og som en siste utvei som det kan skade noen utførelser.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com