Typer av Gesims Boards

August 31

Begynnelsen på 18-tallet, ble forseggjort tre eller gips gesims boards installert for å skjule draperi maskinvare. I dag, en forenklet versjon av dette vinduet behandling er en populær måte å kle et vindu eller et sett med franske dører. Gesims boards ta en rekke former, men alle kan legge dybde til et vindu og raskt bli det sentrale punktet i et rom. Velg et vindu behandling som utfyller stilen i hjemmet ditt.

Trukket

Trukket gesims boards trekke sammen et rom mens du legger en klassisk touch av varme, farge og mønster til toppen av et vindu. Denne typen gesims bord kan tilpasses til å koordinere med en rommets eksisterende elementer eller lett reupholstered for å skape et nytt utseende. De vanligste gesims figurer er rektangulær, buet eller formet.

Tre

Selv om de fleste gesims boards er polstret, kan gesims boards males eller farget for å oppnå en mer maskulin og rik effekt. Da forblir avdekket, er tre gesims boards ofte forsterket med støping eller annen form for arkitektonisk detaljering, for eksempel en applikasjon. Ved å trekke noen av de naturlige tre toner av møbler og støping inn i vinduet behandling, kan du forene interiøret i et rom.

Skikk

Mens møbeltrekk og tre er tradisjonelle måter å avslutte en gesims bord, er de også blant de vanligste og forventet. Hvis du er interessert i å transformere et vindu inn i brennpunktet for et rom, bør du vurdere å dekke en gesims bord med et unikt materiale, for eksempel glass eller flis. Siden gesims boards er vanligvis laget av medium-density fiberboard (MDF), kan speil, fliser og maling lett brukes til rå overflate slik at vinduet behandling til både å fullbyrde et vindu og forvandle et rom.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com