Hvordan å holde prisene lave når du bygger et hus

June 19

Bygg ditt eget hjem betyr å få ting akkurat slik du vil ha dem. Men når du bestemmer deg for å bygge et hjem, kan du oppleve at ting begynner å bli dyrere enn du hadde forestilt seg. Før du bryte bakken, er det flere ting du bør følge som vil hjelpe deg å holde huset byggekostnadene lave. Du vil være å gjøre en masse forskning og shopping når du planlegger å bygge, men til slutt vil det være vel verdt innsatsen.

Bruksanvisning

1 Plan ut huset ditt og vet nøyaktig hva du ønsker i veien for rom, fasiliteter, layout og planering. Du trenger ikke arkitektoniske ferdigheter til å gjøre generelle tegninger og lister over de tingene du trenger. Du må ha denne informasjonen hvis du ønsker å få noen hjelp fra potensielle entreprenører. Når du planlegger din hjemme holde kostnadene i tankene. Finn ut om en i bakken basseng er virkelig nødvendig, eller om det kan vente et par år. Limit ting som størrelsen på rommet og kleskott plass å spare på kostnadene per kvadrat foten av konstruksjonen. Hold landskaps begrenset i første konstruksjonen, og deretter legge til det over tid. Vurdere å ha lave rom tak for å spare på oppvarming og avkjøling.

2 Finn ut hvor du ønsker å bygge huset ditt basert på noen få faktorer. Sjekk ut de lokale zoning lover i ulike områder for å se hva som kan øke byggekostnadene. Noen byer krever brann sprinkleranlegg, bestemte typer takbelegg eller en bestemt måte å bygge ditt hjem. Når du snakker til reguleringsplan bord sørg for å spørre om tillatelse. Byggekvotekostnader varierer fra kommune, og de kan enten være minimale eller legge tusenvis av dollar til kostnaden av ditt hjem.

3 Intervju flere generelle entreprenører for å finne ut hvilken som ville være best å jobbe med. Forklar din kostnads ​​bekymringer til entreprenører og se hva hver enkelt tilbyr i veien for råd om hvordan du kan spare penger. Husk å sjekke ut hver entreprenør med den lokale Better Business Bureau for å sikre at det er anerkjente. Spør etter innledende sitater fra minst tre leverandører, slik at du kan sammenligne. Også be de generelle entreprenører hva slags hjelp de kan tilby i veien for ingeniør- og arkitekttjenester. Noen generelle entreprenører kan tilby alle de tjenestene du trenger, og som kan spare deg for penger.

4 Analysere hver komponent og finne måter å spare penger. For eksempel, i stedet for en stor krystall lampen i spisestuen kan du spare hundrevis av dollar ved å ha en fornuftig men attraktiv lysarmatur installert i stedet. Et bad kranen trenger ikke å koste mange hundre dollar for å være effektive. Gå over din komplett liste over rekvisita for å finne måter du kan kutte kostnader.

5 Forhandle med hovedentreprenør for å tillate deg å gjøre noe av deg selv på arbeidsmarkedet hvis du har ferdigheter. For eksempel, hvis du er en sertifisert elektriker deretter tilby å gjøre elektrisk arbeid selv og spare penger. Tilby å gjøre endt arbeid, for eksempel innvendig maling, for å spare lønnskostnader.

Hint

  • Spør generelle entreprenører om pakketilbud der, hvis du kjøper landet fra dem, vil de gi deg et tilbud på bygging. Du kan også være lurt å snakke med lokale utviklere omtrent samme mulighet.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com