Hvordan behandle lav PH godt vann

June 8

Hvordan behandle lav PH godt vann


Selv om kommunene gi vann til befolkningen generelt, mange mennesker fortsatt bor for langt unna for byen vann for å nå dem. Dette betyr at mange ting kan gjøre vannet uegnet som drikkevann. Et potensielt problem er at vannet blir for surt, eller å ha en lav pH. Dette problemet kan lett korrigeres, skjønt.

Bruksanvisning

1. Filter vannet. Det første trinnet i å gjøre vann egnet til konsum er å filtrere det. Det finnes mange typer filtre fra vann tappekran filtre til hel-huset filtrering systemer. Filtrering fjerner ulike metaller og kjemikalier, samt mikroskopiske parasitter som kan forårsake sykdom som giardia. Enten filtertype kan anvendes for fremstilling av vannrenseren, selv om hele huset filtrering systemer er mer effektive enn tappekran filtre. Hvis du ikke har råd til en hel-huset filtreringssystem, tappekran filtre fortsatt er et godt valg.

2 Sett vannet gjennom en vann revitalizer. Etter at den er filtrert, har du to alternativer for å bringe pH opp. Den første, og dyrere, er å bruke en vann revitalizer, som legger nyttige mineraler, mens oksygennivået, og alkalisering av vannet. Femten til 45 minutter i en vann revitalizer er nok til å bringe pH opp.

3 Legg til pH dråper for å gjøre vannet mer basisk. Hvis du er på et budsjett, eller bare ikke villig til å bruke penger for en revitalizer, faller kjøpet pH for drikkevann. Disse inkluderer noen mineraler, og er svært alkalisk. Noen få dråper lagt til drikkevann kan bidra til å bringe pH opp fra syrlig til alkaliske.

Hint

  • Vær forsiktig med å gjøre vannet for alkalisk. PH-verdien bør være svakt alkalisk, mellom 7 og 8.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com