Hva Planter er bra for å fjerne lukt i hjemmet?

June 25

Hva Planter er bra for å fjerne lukt i hjemmet?


Spioneringen som naturens luftrensere, planter lage en herlig tillegg til ethvert rom. Friske, frodige potteplanter uanstrengt gran opp selv de kjedeligste, drabbest av hjørnene, infusjonen liv, tekstur og farge. Planter har mange fordeler - de produserer oksygen, eliminere giftstoffer fra luften, bedre luftkvalitet og legger estetisk verdi til en plass. Potteplanter også gjøre en av de mest kostnadseffektive måter å maskere matlaging lukter og andre uønskede lukt i hjemmet.

Chrysanthemum

Krysantemum (Chrysantheium morifolium) er flerårige blomstrende planter hører hjemme i Europa og Asia. Disse allsidige plantene har rikelig dekorativ, insekt, økonomiske, medisinske og kulinariske bruker. Chrysanthemum blomster er rikt duftende og sette et rom med en behagelig aroma, benektende alle ubehagelig lukt. En studie utført av National Aeronautics and Space Administration viser at krysantemum planter redusere innendørs forurensning og forbedre kvaliteten på luften ved å absorbere forurensende gasser som karbonmonoksid og formaldehyd. Krysantemum er også effektive i å eliminere benzen - en vanlig, søt luktende men kreftfremkallende løsemidler som finnes i legemidler, gummi, plast, oljer, bensin og maling.

Jasmine

Jasmine (Jasminum) er relatert til oliven familien av planter. Bestående ca 200 arter, er jasmin vanlig å varme tempererte og tropiske regioner i verden. Mens jasmin er en felles utendørs prydplante i hager og plener, det gjør også en vakker potteplante. Anlegget blomstrer små hvite blomster som avgir en rik, behagelig duft. Blomster vanligvis slipper sin duft i de mørkere tider på dagen, og den usynlige duften av en enkelt sjasmin anlegget er i stand til å fjerne alle ubehagelig lukt fra et helt rom.

årlig Geranium

Årlig geranier er levende, duftende medlemmer av Pelargonium slekt av planter. Duftende geranier (Pelargonium spp.) Er en type årlige geranier som i utstrakt grad ble brukt i den europeiske parfyme industrien i det 19. århundre, skriver Judy Barrett i sin bok "Hva kan jeg gjøre med urter?" Ulike varianter av geranier avgir forskjellig dufter. For eksempel er Pelargonium citronellum sitron duftende, Pelargonium tomentosum er peppermynte parfymert, Pelargonium odoratissimum er epleduftende og Pelargonium capitatum er roseduftende. Andre dufter felles for geranier inkludere jordbær, gamle krydder, muskat, kokos, ananas og mandel.

Gardenia

Gardenias (Gardenia jasminoides) er blomsterplanter som tilhører Rubiaceae familien. Native til Sør-Asia og tropiske områder av Afrika, gardenias blomstre blek gule eller hvite sterkt duftende blomster på skinnende bladverk. Deres duftende blomster diskret sende sine dufter å blande seg med innendørs atmosfære, effektivt fjerner alle ubehagelige lukter.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com