Hvordan bli kvitt Bag Worms Fra Busker

September 11

Bagworms er larvene av en art av clearwinged møll kalt Thyridopteryx ephemeraeformis. Disse skadeinsekter lage små poser fra silke og deler av verten treet, og de bærer poser med dem når de spiser. De angriper en rekke trær og busker inkludert platanlønn, gran, arborvitae, einer, roser og lønn, blant mange andre. De eter bladene fra vertsplanter, drepe noen arter og sterkt svekke andre. Du kan bruke flere ulike metoder for å kontrollere bagworm infestations i buskene.

Bruksanvisning

1 Reduser bagworm bestander i løpet av vinteren, våren eller høsten før bagworm eggene klekkes til larver insekter. Iført hansker, håndplukke poser fra buskene og plassere dem i en tom kaffe kan eller krukke, fortrinnsvis en som har små hull slo i toppen. Hullene bør være liten nok til å holde bagworms i, men stor nok til å også tillate parasittiske veps eller andre rov insekter å unnslippe. Parasittiske veps feed på bagworms og bidra til å kontrollere sine befolkninger. Sørg for å fjerne alle posene. Destroy insekter etterpå ved å knuse dem. Legg dem i en forseglet pose og kaste dem i søpla.

2 Kjøp Steinernema carpocapse nematoder og spray dem på posene. Kvinnelige bagworms utvikler ikke vinger, men lever sitt liv i en maggot-lignende tilstand i sine poser. De legger eggene sine inni vesken sin og dør kort tid etterpå. Steinernema carpocapse nematoder angripe og drepe hunnene inni posene. The University of Illinois Extension anbefaler å spraye nematoder på poser før hunnene legger eggene sine.

3 Spray større bagworm populasjoner med Bacillus thuringiensis. Dette produktet er kommersielt tilgjengelig på mange gjør-det-selv og hagesentrene, og kan selges med merkenavn som Thuricide eller Dipel. Den inneholder en bakterie som sickens og dreper bagworms som er mindre enn 0,5 inches lange. Større bagworms er vanskeligere å drepe. Fullstendig dekke buskene med bakteriedrepende. De bagworms innta den baktericid de beiter på bladverket.

4 Spray bagworms med tradisjonelle insekt spray som inneholder kjemikalier som permetrin, carbaryl eller cyflutrin. Du kan også bruke insekt såper som azadiraktin. Grundig spray buskene med insektmiddel mens insektene er fortsatt liten. Bruk triklorfon og cyflutrin på større bagworm larver. Insektene dør etter å ha spist blader som har blitt sprayet med insektmidler.

Hint

  • The University of Illinois Extension bemerker at den eneste måten å kontrollere bagworms effektivt mellom høst og midten av våren er å håndplukke de posene.
  • Les instruksjonene på insekt spray nøye før du bruker produktet.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com