Nyttige tips for rengjøring

September 5

Nyttige tips for rengjøring


En tur ned rengjøringsprodukter midtgangen i butikken kan være overveldende. Men med noen praktiske, grunnleggende ingredienser som du sikkert allerede har på hånden, kan du rengjøre ganske mye annet i huset. Eddik, rubbing alkohol, natron og servietter er noen av de mest allsidige produkter du kan ha i skapet. De har også koste mer enn halvparten så mye som merkenavn rengjøringsmidler.

Eddik

Hvit destillert eddik er en universell rengjøringsprodukt. Når det blandes med salt, kan den brukes til å skinne krom. Bland en del varm eddik med en del natron å fjerne lukt et avløp. Fjern såpe oppbygging i oppvaskmaskin ved å kjøre en last med en bolle med rett eddik, eller bruke den til å bli kvitt mineralforekomster på briller, te kjeler og kaffemaskiner. Hvis du har problemer med fruktfluer, vil en liten ufortynnet skål med eddik bli kvitt dem.

rubbing Alcohol

Rubbing alkohol er flott å holde på hånden for kutt og skrubbsår. Av samme grunn det gjør en stor antiseptisk er grunnen til at det kan brukes som et kraftig rengjøringsmiddel rundt huset. Ufortynnet rubbing alkohol kan fjerne blekk flekker mens de er fortsatt friskt. Den kan også blandes i like deler med billig sjampo for å lage den perfekte vinduet renere.

Bakepulver

Baking soda er den ultimate deodorizer. Dryss den i bunnen av en skittentøyskurv for å hindre lukt, eller sette en kopp det hvor som helst lukter kan utvikle seg, slik som kjøleskap. Du kan også la en kopp i mikrobølgeovnen mellom bruker for å fjerne lukt. Dryss på tepper for å fjerne lukt, selv lukten av pet urin. La den satt, og støvsug den opp.

Våtservietter

Baby våtservietter er ideell for å fjerne alle typer flekker på tepper, klær og møbeltrekk. De er også praktisk for dusting møbler. Ta av sminke eller fjerne skrapemerker fra skoene med disse allsidige små universal rengjøring verktøy - eller tørk ned nesten alt i huset.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com