Slik installerer Brick & Betong oppføring trinn

June 13

Slik installerer Brick & Betong oppføring trinn


Legging murstein trinn kan forbedre utseendet av ditt hjem og gjøre foran gange mer presentabel. Selv om utfordringene dette prosjektet presenterer er ikke uoverkommelig for den dyktige DIYer, vil det være lettere for noen som har jobbet med mørtel, betong og tegl i fortiden. Hvis du aldri har jobbet med disse materialene før, du ville være bedre å starte med en enklere oppgave som legging murstein pavers i en gangvei.

Bruksanvisning

Fundament

1 Grav området for oppføring trinn. Fjern alt organisk materiale som gress, løv og mose. Grav et hull i bakken ca 6 inches dyp, og så bredt og lenge du ønsker for trappa å være. Tamp ned i bakken med en sabotasje slik at den er jevn og flat.

2 Hell ca 3 inches av våt betong inn i området du utgravd.

3 Legg et rutenett av halv-tommers stålarmeringsjern inn i våt betong, avstand hver bar ca 12 inches hverandre.

4 Hell annen 3 inches av betong over stålarmeringsjern. Glatt overflaten av foundation med en nal og vente på betongen herde i henhold til produsentens instruksjoner.

Betong blokker og murstein

5 Spre et lag med mørtel over foundation med en tannsparkel, deretter plassere et lag av betong blokker på toppen av betongfundament for å danne den første trappetrinn. Satt tilbake det første laget av betongstein fra kanten av betongfundamentet. Legg igjen en plass på fundamentet bred nok for en murstein, slik at inngangs laget av murstein vil hvile direkte på fundamentet. Trappen skal vippe meget litt fremover for å hindre vann fra pooling i trinnene i dårlig vær. Lå blokken i morter for å skape en vippe av 1/8 tommers per foten av trappen - akkurat liten nok til at regnvann og snø vil kjøre av trappen.

6 Legg igjen en halv tomme gap mellom betongblokker. Bruk en tuck punkt sparkel å spre mørtel i leddene i blokkene etter installere alle blokkene. Skrap av overflødig våt mørtel fra toppen av blokkene ved hjelp av kanten av sparkel.

7. Spre et lag av mørtel i løpet av de første trinnene for å opprette lag for det andre trinn. Husk å vippe det andre trinnet, som du gjorde det første skrittet. Satt tilbake kanten av det andre trinnet fra kanten av det første trinn med minst en fot eller mer, avhengig av hvor bratte man vil fremgangsmåten være. Legge det andre laget av betongstein som benytter samme fremgangsmåte man brukte for det første lag av betongblokker.

8 Bygg opp resten av trappen ved å gjenta trinn 3 til betongblokkene er ferdig montert på fundamentet. Vent til mørtel for å kurere i henhold til produsentens instruksjoner.

9 Øv legging murstein på trappa før du vet hva mønsteret du ønsker å bruke. Legg igjen en halv-tommers gapet mellom klosser. Deretter fjerner murstein én etter én og hoper dem ved siden av deg på bakken for enkel tilgang.

10 Spre et lag av mørtel på fundamentet foran den første betong trinnet. Smør den første murstein med mørtel på den siden som vil berøre det første konkrete skritt, og på den siden som vil berøre neste murstein. Legge murstein i mørtel. Gjenta denne prosessen for neste murstein, og så videre, helt til du har bygget opp din første kurset av murstein.

11 Skrap av overflødig mørtel mellom mursteinene. Gjenta trinn 6 for å bygge opp det neste løpet av murstein, og det neste løpet av murstein etter det, inntil de konkrete skritt er helt dekket av murstein.

12 Vent til klossene for å kurere, deretter skrubbe dem med vann og en stiv børste for å fjerne mørtel støv.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com