Slik installerer du et badekar tappekran på en Clawfoot Tub

June 15

Clawfoot kar er en klassisk antikk bad ligaen og legge et tilbakesteg og appellerer til ethvert hjem bad. De er både estetisk og vintage, men kan være litt annerledes å sette opp og installere i et moderne hjem. Men med de riktige materialer og noen få justeringer, kan de lett bli innarbeidet i nesten enhver situasjon. Installere en kran er relativt enkel.

Bruksanvisning

1 Slå av vannet. Dette er obligatorisk før du gjør noen utveksling med clawfoot badekar. Snu ventiler av rørene av og fortsette.

2 Bruk Teflon tape. Hver gjenget tilkobling av karet må være riktig forseglet og lukket. Dette båndet er tilgjengelig på maskinvare eller VVS-butikk og er både vanntett og sterk.

3 Fjern den gamle kranen. Mens hver badekar og kranen er litt annerledes, nøyaktig verktøy og plassering av elementer er litt annerledes, er den grunnleggende prosedyren som regel alltid den samme. Skru ut låsemuttere fra den gamle kranen, og deretter forsiktig trekke den fra karet.

4 Ta ut tilbud og låsemuttere. Igjen, er hver tappekran kommer til å variere litt, men du vil begynne med å fjerne disse fra den nye kranen. De er plassert på baksiden slutten av kranen, den delen som vil legge til karet.

5 Før nye kranen inn i hullene badekar. Når nøttene er fjernet, bør de gjengede skruene lett passe gjennom hullene i siden av karet. Plasser den nye kranen direkte mot karet side så det er montert tett.

6 Skru mutterne på plass. Når den nye kranen er riktig plassert, skru låsemuttere på skruen kropp og sørg for at den er sikret svært tett og kranen beveger seg ikke i det hele tatt.

7 Sett i vannforsyning rør. Forsynings rør som vil gi din vannføringen vil nå bli satt i skaftene. Stram rørene med en vaskemaskin satt på plass og deretter festet med en tilførsel mutter.

Hint

  • Selv om dette er en relativt enkel prosedyre, sørg for at du har gjort alle dine mål riktig først. Pass på at den nye kranen vil passe i karet før kjøp og installasjon.
  • Slå av vannet før du bytter eller installerer en ny kran ligaen.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com