Hvordan få en Custom Made Integrert oppvaskmaskin instrumentpanelet

June 14

Når du ser inn i et kjøkken gjenoppbygge, kan du velge å ha en integrert oppvaskmaskin med en skreddersydde deksel. Denne type oppvaskmaskin gir et flott utseende til ethvert kjøkken ved å blande Oppvask med kabinettet. Her er hvordan du får en skreddersydde instrumentpanelet for integrert oppvaskmaskin.

Bruksanvisning

1 Se på innsiden av skap for navnet på møbelsnekker. Dette bør være stemplet på innsiden et sted nær bunnen.

2 Ring møbelsnekker som gjorde din cabinetry. Oftest dette er din første kilde for å få en integrert oppvaskmaskin panel siden de gjør de samme kabinett kledning.

3 Spør din lokale trelast forsyne huset for å matche din nåværende kabinettet hvis du ikke finner navnet på maker på innsiden av skap. En dyktig håndverker kan skreddersyr en integrert oppvaskmaskin instrumentpanelet for å matche din eksisterende kabinettet.

4 Kontakt et kabinett leverandøren og spør om de leverer integrerte oppvaskmaskin paneler. Du kan være i stand til å få en som er en tett kamp til din nåværende kabinettet.

5 Vurder å lage din egen. De fleste integrerte oppvaskmaskiner gi spesifikke dimensjonale planer for instrumentpanelet nødvendig. Hvis du har tre arbeidsverktøy og er klar for utfordringen, får et stykke tre samme som skap og prøve det.

Hint

  • Gjør din egen instrumentpanelet fungerer best på ukompliserte skap kledning. Mange kompliserte skapdører krever spesialverktøy og en god del av tre arbeidserfaring.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com