Hvordan tilbakeviser & Kill Mealworms

July 25

Hvordan tilbakeviser & Kill Mealworms


Mealworms er vanlig husholdning skadedyr som hjemsøke korn og korn. Ifølge University of Maine Cooperative Extension, kan mealworms finnes i fuktig korn i mørke og uforstyrrede områder. Hvis ikke fjernet fra din bolig i en forhastet måte, kan mealworms søke og ødelegge maten. Lære hvordan du skal slå tilbake og drepe mealworms er et must hvis du ønsker å holde maten så trygg som mulig.

Bruksanvisning

1 Sug opp eller fei opp alle synlige mealworms. Ifølge University of Maine Cooperative Extension, er mealworm larve gulaktig til brun med en glatt, skinnende, wormlike kroppen og den nye voksen mealworm er svart og ca 3/4-tommers lang. Fjern vakuum posen og legg den i en plastpose. Tett plastpose tett og kast den umiddelbart for å hindre at mealworms fra reinfesting ditt hjem.

2 Plasser infisert mat som inneholder mealworms inn i en ovn pose og varme den i ovnen. Oppvarming av mealworms på riktig temperatur vil drepe skadedyr på alle utviklingsstadier, inkludert egg. For å sikre suksess, anbefaler University of Maine Cooperative Extension oppvarming av ovnen ved 130 ° C til 150 ° C i 30 minutter. Legg maten på en sikker søppelpose og kast den.

3 Spray en bevist insektmiddel rundt omkretsen av ditt hjem eller eiendom for å holde skadedyr i sjakk. Påfør insektmiddel på regelmessig basis, og etter hvert regnfull dag for å sikre varig suksess. Du kan kjøpe en bevist insektmiddel på hagearbeid butikker.

Hint

  • Hvis du ikke ønsker å drepe mealworms ved oppvarming dem i hjel i en ovn, sette infisert mat som inneholder mealworms i en beholder og sett den i fryseren. Ifølge University of Maine Cooperative Extension, plassere infisert mat i fryseren i fem dager eller så skal drepe insekt i alle stadier av utviklingen.
  • Mealworms trives i mørke, fuktig jord, så spray insektmiddel tungt i de aktuelle områdene rundt hjemmet.
  • Les alle insektmiddel etiketten retninger nøye og grundig før bruk.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com