Slik viser et amerikansk flagg på et hus

August 23

Slik viser et amerikansk flagg på et hus


Du kan uttrykke din patriotisme ved å fly Stars and Stripes fra huset ditt, men før du henger flagget, bør du sørge for at du overholder USA Flag loven, som ble vedtatt av kongressen i 1942. Selv om det er ingen straff for brudd koden på føderalt nivå, enkelte stater håndheve disse lovene. Den amerikanske flagget, også kalt Old Glory eller Star Spangled Banner, ble vedtatt 14.06.1777.

Bruksanvisning

1 Kontroller flagg for tårer, flekker eller andre urenheter. Bare vise et flagg i god stand.

2 Velg en plassering for din flagg som er høy av bakken og ikke røre noe. Flagget skal aldri bli våt eller skitten.

3 Skru braketten inn i en vinduskarm, frontveggen eller balkong. Fest det veldig sikkert for å sikre at flagget aldri faller og blir skitten.

4 Sett inn flaggstang i braketten slik at flagget sitter på skrå ut fra huset. Sørg for at unionen (den blå delen med stjernene) er på toppen av flaggstangen. Bare henge flagget opp ned i en nødsituasjon. Hvis det er andre flagg på samme pol, at det amerikanske flagget er på toppen, og at det er den største. Hvis du vil vise andre flagg med et amerikansk flagg, satte det amerikanske flagget på høyre side av et enkelt flagg eller i sentrum og litt heve i en gruppe på to eller flere.

5 Hang et flagg uten en stang mot en vegg eller i et vindu med fagforeningen øverst til venstre, sett fra gaten.

6 Sett flagg ute ved soloppgang og bringe det inn i solnedgangen. Aldri la den ut om natten, med mindre området rundt det er veldig godt opplyst

Hint

  • Ta med flagg i for dårlig vær.
  • Flagget skal aldri brukes som et klesplagg, merket på, eller brukes til å bære noe.
  • Dekk aldri taket med et flagg.
  • Aldri bære flagget flat eller horisontalt, men værs og fritt fall.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com