Hvordan sikre en garasje

July 18

Garasjer lagre våre verdisaker og husly våre biler, men de er ofte et svakt punkt i sikkerhet i hjemmet. Vi tenker ofte å låse døra, men vi la døren til garasjen fra innsiden av huset åpent - det samme garasje som kan ha låst opp vinduer eller stor hund dører. Redusere familiens risiko for tyveri eller invasjon av riktig sikring av garasjen.

Bruksanvisning

1 Survey garasjen for å bestemme mulige innganger - dører, vinduer og pet-tilgang portaler.

2 for Windows, hovedgarasjeporter og hund dører, skru en hasp på innsiden av portalen, kobler vinduet til vinduskarmen, garasjeporten til rammen eller gulvet, osv Fest hver hasp med en hengelås.

3 For dører som fører fra garasjen til utsiden, teste lås i håndtaket. Stabile låser (som doble deadbolts) trenger ingen ytterligere befestning. Men hvis låsen er ikke stabile (hvis, for eksempel, er låsen del av døren håndtak), eller hvis et vindu i døren kan bli brutt for å tillate adgang til låsen på innsiden av døren, og deretter installere en hasp , skru hasp til dørpanelet og dørkarmen inne i garasjen.

4 Tilbake elektronisk kombinasjonen for garasje-dørs fjernåpner. En tidligere hus eller leietaker kan ha holdt et ekstra opener, eller en nabo kan ha en ukjent reserve. Endre koden i henhold til produsentens instruksjoner.

5 Test låsen går fra garasjen til huset. Hvis låsen er svak, erstatte den eller installere en hasp på døren og rammen, fra innsiden av huset.

Hint

  • Innkjøpshengelåser i bulk - de vil hver ha samme nøkkel kjerne. Hvis en hund dør er ikke noe mer enn et hull i veggen, bør du vurdere å legge et panel for å gli over portalen fra innsiden, tetting mot mulige inntrengere.
  • Hvis sikkerhet er viktig, endre alle låser umiddelbart ved å ta besittelse av et nytt hjem.
  • Ved bruk av hengelåser, sørg for at en person som er i garasjen uten nøkkel har et middel til å flykte - målet er å holde folk ute, ikke i Ved hjelp av en enkel bolt i en hasp stedet for en hengelås kan være en effektiv. substitusjon.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com