Hvordan låse opp gjæringssag

December 15

Hvordan låse opp gjæringssag


Din gjæringssag har to låsemekanismer for sikkerhet og nøyaktig saging. Kraften forhekk ned for transport og lagring. Den gjæringssag låses på plass, slik at du kan sette vinkler og gjøre presise snitt. Når du er klar til å bruke gjæringssag, må du vite hvordan du låser opp gjæringssag og begynne å jobbe. Alle gjæringssager låse på samme måte, selv om deres pinner kan være i forskjellige posisjoner på kraften hodet.

Bruksanvisning

Lås opp gjæringssag

1 Koble fra gjæringssag strømledningen fra stikkontakten.

2 Ta tak i gjæringssag håndtere med en hånd og trykk ned for å løse opp spenninger på låsepinnen.

3 Trekk ut låsepinnen i nærheten av tabellen og kraften hodet for å låse opp kraften hodet fra nedre posisjon. Sakte lette trykket på strøm hodet og la kraften hodet for å øke til full åpen stilling.

4 Vri håndtaket knotten på bordet spaken mot klokken for å låse bordet pivot. Snu bordet til den vinkelen du ønsker ved hjelp av håndtaket for å flytte bordet til venstre eller høyre. Vri håndtaket knotten med klokken for å låse bordet på plass. Den gjæringssag er nå klar til å kutte.

Lås gjæringssag

5 Trekk strømledningen ut av stikkontakten når du har fullført skjæring prosjektet.

6 Lås opp bordet med håndtaket bryteren og slå tabellen tilbake slik at håndtaket er vendt mot fronten av gjæringssag. Vri håndtaket knotten med klokken for å låse tabellen.

7 Senk makt hodet til bordet ved hjelp av kraften hodet håndtaket.

8 Før låsepinnen mellom strøm hodet og bordet, og sakte slipper grepet fra strøm hodet håndtaket. Den gjæringssag er nå klar for lagring eller transport.

Hint

  • Aldri bære gjæringssag i håndtaket når strømmen hodet er låst opp. Dette vil føre til skade på gjæringssag.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com