Kan en felles Truss bli omdannet til en Attic Truss?

December 14

Kan en felles Truss bli omdannet til en Attic Truss?


Konstruert takstoler er nøye konstruert slik at de maksimal styrke og minimere mengden av materialet som brukes. Utformingen av en felles fagverk, men sterk og lett, har den ulempe av å eliminere funksjonell loftet plass. Konvertering av et felles truss til en truss som gir plass til et loftsrom er mulig, men det er ikke så enkelt som å kutte ut utforming som er i veien.

vanlige Takstoler

I en felles truss, to ramme tømmer kalt topp akkorder skråningen opp fra takskjegget og møtes på toppen av taket. En horisontal tømmer kalles en bunn akkord strekker mellom takskjegget og binder de nedre endene av de beste akkorder sammen. En vertikal tømmer kalles en konge post spenner over avstanden mellom bunn og topp akkorder og støtter toppen av taket. En bane av støtte tømmer, det mønster som varierer mellom ulike utførelser av vanlige takstoler, kobler de øvre og nedre akkorder og overfører vekten av taket nedover og utover til veggene av bygningen. Fordi plass i truss er fylt med støttemedlemmer og kongen post, ikke utformingen av en felles truss ikke tillate en åpen loft plass under taket.

Attic Takstoler

Et loft truss, noen ganger kalt et rom-i-loftet Bindingsverk, gir et åpent loft plass ved å eliminere tømmer i sentrum av fagverket. En kortere konge innlegg strekker seg fra toppen av fagverket til en horisontal medlem som fungerer som tak bjelke av loftsrommet, og vertikale medlemmer nærheten takskjegget danner veggene i rommet. Bunnen akkord av fagverket fungerer som en gulvbjelkene.

Attic konverteringer

Fordi fagverk er utformet for å danne en fast struktur med et minimum av innramming, å fjerne en hvilken som helst del av fagverket vil kompromittere dens styrke. En vanlig truss kan ikke konverteres til et loft truss ved bare å fjerne tømmeret i sentrum av fagverket; et tak omdannes på denne måten ville være ustabil og i fare for kollaps. Konverteringer er mulig hvis de tapte tømmeret er erstattet av medlemmer som legger tilstrekkelig strukturell styrke, som for eksempel horisontale stålbjelker som binder truss sammen og bære belastningen som ellers ville bli båret av King Post og støtte tømmer.

betraktninger

For et loftsrom skal fungere som boareal å ha tilstrekkelig takhøyde, må en truss har ca 7 fot med plass mellom bunnen akkord og toppen, gjør noen takstoler med et grunt skråning uegnet for konvertering. Noen ganger ekstra plass skapes ved å bygge arker som strekker seg utover fra det eksisterende taket, men slike endringer kan være i strid med byggeforskrifter i enkelte områder. Inspeksjoner og tillatelser kan være nødvendig i tillegg.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com