Planting Bald Cypress Trees

January 2

Planting Bald Cypress Trees


Skallet sypress er en løvfellende nåletre som kan leve i hundrevis av år. Bald sypresser kan vokse opp til 120 fot høy. Grupper av skallet sypress trær som vokser i ett område kalles en sypress kuppel. Skallet sypress er kjent for sine "knær", en naturlig utvekst som bidrar til å støtte dem i våt jord.

frøplanter

Planting skallet sypress frøplanter er best å plante frø, som spiring av skallet sypress frø kan ta et år eller mer. Se etter frøplanter som er 12 inches høy med velutviklede røtter. Bare-rot frøplanter er mer utsatt for transplantasjon sjokk enn er container røtter.

Hvor

Skallet sypress skal plantes hvor bakken vil bli våt mesteparten av tiden. De vil vokse i jord som spenner fra sand til møkk. Det bør være nok av jorddybde under planting området, som skallet sypress ikke vil vokse godt over hardpan. Skallet sypress vokser best i full sol, så plantene bør ikke være plantet der de vil bli i skyggen av annen vekst. Skallet sypress, i motsetning til dammen sypress, gjør det bra i et område som tidvis flommer til en dybde på opp til tre føtter, så se etter et område som renner over med jevne mellomrom.

Når

Bare-rot frøplanter bør plantes etter faren for frost er over. Container frøplanter kan plantes når som helst. Plante begge typer skallet sypress stiklinger i fuktig jord hvor de ikke vil bli utsatt for tørke. Det kan bli stående vann til stede, men ikke nok til å senke frøplante. Planting må være tidsbestemt godt i forkant av flom sesongen, slik at spirene ikke er nedsenket eller vasket bort.

planting

Frøplanter bør være fordelt på minst 8 fot fra hverandre. Grav et hull stort nok til at stiklinger røtter kan spre seg. Plante frøplante med roten krage ved eller under bakkenivå. Fyll hullet og pakke jorda igjen, pass på å ikke forlate en luftlomme nær røttene.

Potensielle

Bald Cypress frøplanter har en høy overlevelse. Ifølge Susan W. Vince og Mary L. Duryea ved University of Florida Institute of Food and Agricultural Sciences, opptil 90 prosent vil overleve de første to årene. Selv om skallet sypress kan dyrkes i tørrere forhold, vil det ikke nå full høyde og vanligvis vil ikke utvikle sypress knær på disse stedene.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com