En DIY DMX Dimmer

December 7DMX dimmere brukes av DJs og teater lysteknikere for styring og dimming lys som er koblet til enheten. Hvert lys er koblet til en kanal, som kan reguleres individuelt. For store applikasjoner som bruker mange lys, anbefales det at du bruker en profesjonell enhet, men hvis du bare planlegger å bruke noen få lys, kan du bygge din egen dimming bord ved hjelp av enkle elektriske komponenter tilgjengelig på de fleste jernvareforretninger.

Bruksanvisning

1 Trace åpningen av plast elektriske bokser på kryssfiner med en blyant. Sentrere fire bokser med to over og to under, med noen få inches mellom hver boks.

2 Bor et starthull i spores åpningen med en drill, og deretter bruke en stikksag til å skjære et hull for hver boks i kryssfiner. Sett boksene i hullene og stram til skruene for å feste dem på plass.

3 Skjær den kvinnelige slutten av hver heavy-duty skjøteledning med wire strippere og mate den avskårne enden av en snor gjennom hver av de to nederste boksene. Strip de siste 2 inches av hver av de tre individuelle ledninger inni den store ledningen med wire strippere.

4 Koble den hvite, svarte og grønne ledninger av hvert skjøteledning til de tilsvarende inngangsklemmene til de to dimmer brytere, en for hver nederste boksen. Stram skruene med en skrutrekker.

5 Skjær to stykker av Romex kabel til en lengde på 2 fot hver. Skille de enkelte kablene inne i begge ender og strippe de siste 2 inches av hver ende av begge kabler.

6 Koble den hvite, svarte og grønne ledninger av de Romex kabler til de tilsvarende utgangsklemmene fra de to dimmer brytere, en for hver nederste boksen. Trekk til terminalene med en skrutrekker.

7 Før den andre enden av hver Romex kabelen gjennom boksen rett over den nederste boksen, og koble kablene til inngangsterminalene på uttak, ett for hver øvre boks. Trekk til terminalene med en skrutrekker.

8 Skyv ledningene inn i boksene og monter de to utsalgssteder og de ​​to dimmebrytere til plastbokser og fest dem med de medfølgende skruene. Sett ansikt plater på alle fire komponenter og fest dem med de medfølgende skruene.

9 Plugg de to skjøteledninger inn i en stikkontakt, og koble lysene du har tenkt å dimme inn i uttak på toppen av belysning bord. De dimmer brytere vil kontrollere uttak rett over dem.

Hint

  • Du kan koble to lys i hver uttak, men pass på at du ikke overskrider effekten eller strømstyrke vurdering av komponentene.
  • Ikke bruk på belysning bord eller dets komponenter mens den er plugget i, eller du kan risikere elektrisk støt.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com