Morel Mushroom Habitat

February 10

Morel Mushroom Habitat


Kokker og sopp fans søke morel for sin nutty, rik smak og for sin hyggelige, svampaktig konsistens, som forsterkes av en subtil crunchiness. Selv morkler kan være vanskelig å identifisere, de er ikke sjelden, spesielt i klima med anstendig nedbør. Mange varianter av morkler vokse nær eller under eple, alm, eik, bøk og lønn trær eller i blandingsskog.

Egenskaper

Mushroom jegere vanligvis finner morkler i fuktig, sandgrunn eller rundt bekker, men noen ganger samle dem fra råtnende tre eller fra Jorden forkullet ved brann.

Geografi

Entusiaster finne de fleste morkler i Great Lakes-området, men de er også vanlig i Europa.

Identifikasjon

Morels klassifisere under ordre Pezizales og er kjent for sine avrundede caps, som kommer i grå, brun, svart, rødt eller gult.

betraktninger

Selv gourmeter applaudere morel som en av sine favoritt sopp, taksonomer faktisk klassifisere morkler ikke så basidiomycetes (som nesten alle andre sopp), men som Ascomycetes grunn av hvordan deres soppsporer formere seg.

Fun Fact

Noen ganger kan en morel utgivelsen av sporer er synlig som en liten sky over sopp; Av dette er enda hørbar.

Advarsel

Det er flere falske morels som er giftige eller dødelig, spesielt når det spises i store mengder. Mycologists anbefaler å unngå morel-lignende sopp som er blanke eller mangler dype hulrom i caps.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com