Hva slags Betong bruker jeg for Stepping Stones?

March 4

Hva slags Betong bruker jeg for Stepping Stones?


Du kan lage vakre tilpasset stepping steiner for uterom ved hjelp av muggsopp og betong, men du bør velge betong nøye for å sikre at stepping steiner vil være holdbar. Mest betong er laget av en blanding av sand, grus, sement og tilsetningsstoffer som gir styrke. Du kan kjøpe mange typer ferdigblandet betong for stepping steiner på de fleste hjem forbedring butikker, eller du kan mikse din egen betong med sement, grus, sand og vann.

ferdigblandet betong

For å gjøre stepping steiner for en hage, mange mennesker bare bruke standard ferdigblandet betong som du finner på mange jernvareforretninger. Ferdigblandet betong er svært enkel å bruke, fordi du bare tilsett vann til blandingen i henhold til produsentens anvisninger. Du kan deretter helle våt betong i former og la det stå. De fleste ferdigblandet betong tørker på 24 timer og botemidler helt i 48 timer. Men stepping steiner laget med ferdigblandet betong kan sprekke eller vær over tid.

lettbetong

Mange Oppussing butikker selger en type betong som heter lettferdigblandet betong som produserer lys, men holdbar betong. Denne type betong vil spre seg jevnt og vil gjøre lettere stepping steiner som har en glatt overflate. Hvis du planlegger å flytte stepping steiner eller gjør store stepping steiner, kan du vurdere å bruke lettferdigblandet betong.

Armert betong

For stepping steiner som kommer til å se mye bruk, bør du vurdere å bruke armert betong, slik at stepping steiner er mer holdbare. Denne type betong også selger på de fleste jernvareforretninger, ofte under navnene "grus mix forsterket" eller "fiber forsterket ferdigblandet betong". Fiberarmert betong har fibre og andre materialer i blandingen som gir en sterkere og mer slitesterk betong når den herder.

farget Betong

For å lage fargede stepping steiner, kan du finne konkret i ulike farger som terra cotta, mørk grønn eller hvit. Det er også pulver og flytende fargestoffer for å legge til ferdigblandet betong for å gi en ønsket farge. Du kan også kjøpe konkrete maling spesielt utviklet for utendørs bruk på betong som gir en sklisikker overflate.

Mosaic Stepping Stones

Hvis du gjør stepping steiner ved hjelp av en mosaikk mønster av fliser, glass eller porselen stykker, vurdere å bruke ferdigblandet sement eller betong med høyt sandinnhold i stedet for typiske ferdigblandet betong. Sement og høy sand betong har en finere tekstur som er mer som fugemasse eller mørtel, slik at det vil gi et bedre underlag for innebygging fliser eller glass brikker i mosaikk stepping steiner.

Blanding din egen

Avansert gjør-det-selv eksperter kan være lurt å blande sin egen betong. Å blande betong, vil du trenge en del Portland sement, 1 del sand, 2 deler grus og vann. Bland de tørre ingrediensene først og deretter tilsette vann inntil betongen er ved ønsket konsistens.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com