Hvordan lage en innendørs drivhus for barn

January 19

Hvordan lage en innendørs drivhus for barn


Drivhus skape en barriere mellom uteluft og planter, slik at sollyset for å lage damp inne i drivhuset, noe som reduserer til vann for å holde plantene hydrert. Dampen skaper også fuktighet og opprettholder varme for å regulere temperaturen for de voksende planter. Du trenger ikke dekar jord for å skape et drivhus. Du kan eksperimentere med og lære om hvordan veksthus jobbe med å lage en miniatyr versjon av din egen med en 2-liters brusflaske.

Bruksanvisning

1 Vask et tomt 2-liters brusflaske med oppvaskmiddel og skyll den grundig. La det lufttørke. Fjerne etiketten.

2 Spør en forelder eller annen voksen å kutte flasken i to horisontalt med et verktøy kniv slik at toppen og bunnen er separate, men like lange. Har voksen stikke hull i bunnen av nedre halvdel for drenering også.

3 Fyll den nederste halvdelen av brusflaske med potting jord om tre fjerdedeler fulle.

4 Plant frø av ditt valg i jorda. Følg frø pakke instruksjonene for å plante frøene i riktig dybde.

5 Vann jorda lett og brette kuttet kantene av den øverste halvdelen inn i sidene på den nedre halvdelen. Skru lokket på toppen hvis du har fjernet den.

6 Sett flasken på toppen av en middagstallerken eller plast skuffen for å fange drenering. Sett den på en jevn overflate ved siden av et vindu hvor det vil bli nok av solen.

7 Se din ætt etter hvert blitt en frøplante og deretter en fullvoksen plante. Vann det veldig lite, bare når jorden virker tørt.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com