Er det normalt for min Sump pumpen gå hvert minutt?

January 18

Med mindre du har en stor mengde vann i kjelleren, under normale forhold en sump pumpen ikke skal kjøre kontinuerlig. En stadig kjører sump pumpe kan bli overopphetet, og kontinuerlig drift forkorter levetiden. Feilsøk grunnene til at din sump pumpe aldri stopper, og ta kontakt med en profesjonell hvis dette ikke er et spørsmål om du kan løse selv.

sump pumper

En sump pumpen er montert i bunnen av en grop i en kjeller - eller ved siden av gropen - og fjerner vann ved rør det utenfor. Den inneholder en flåte som faller og stiger til fornuft vannstanden i brønnen. Den sump pumpen slås på og av basert på flyte nivå høyde, automatisk overvåking vannstand og tømming overflødig. En velfungerende sump pumpe kan bety forskjellen mellom en tørr kjeller og en oversvømt kjeller full av ødelagte gjenstander. Hvis strømmen går ofte ut i uvær, kan det være lurt å kjøpe en generator og koble den til sump pumpe.

Sump Pump Size

Dersom sump pumpen kjøres hele tiden, kan det være for lite for bruk og plassering. Hvis dette er tilfelle, og erstatte pumpen til en større og mer effektiv modell er det beste valget. Bunnpannen Pumpen kan i seg selv være av tilstrekkelig størrelse, men dens Foringen kan ikke være store nok. I dette scenariet er sump pumpens utslipp større enn liner evne til å fylle. Den sump pumper slår av og på hele tiden, eller kort-sykluser, minske levetiden betraktelig.

brytere

Kontroller at drifts flottørbryteren ikke sitter fast i "på" -posisjon. Når vann kommer inn i pit, slår denne flottørbryter på sump pumpen når vannet når et forhåndsbestemt nivå. Hvis sump pumpe seg fast, kan flottørbryteren seg fast og ikke slå av. Den sump pumpe vibrasjoner kan føre til at det å helle mot liner eller brønnen, og dette kan føre til at bryteren til å feste. Ring en profesjonell til å rense tilstoppede sump pumpe eller erstatte en bryter.

For mye vann

Andre årsaker til sump pumpe for å kjøre kontinuerlig inkluderer vann ikke forlate graven. Kontroller nivået av vann og se om det er noen åpenbare tresko å hindre drenering. Hvis det er mer vann som kommer inn enn sump pumpen kan håndtere, holde en ekstra pumpe klar i tilfelle den originale slites ut fra for mye bruk.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com