Southern California Turf Alternatives

January 23

Southern California Turf Alternatives


Etter å tenke på hvor mye tid, krefter og penger som trengs for å opprettholde en plen, kan det være lurt å vurdere alternativer. Det er de praktiske bekymringer som ofte gir deg pause når de vurderer en ekspansiv plen - vanning, klipping, luking og fôring kan virke relativt små i begynnelsen, men kan virkelig være en tid synke over lang tid. Redusere størrelsen på plenen ved hjelp av andre, mindre kostbare og arbeidskrevende materialer, er definitivt noe å vurdere.

Easy-Care bakken dekker

Tenk nedbemanning plenen ved å plante lav vekst, tørke-resistent, sprer bunndekke i stedet for torv. Tenk strand jordbær (Fragaria californica), godt egnet for US Department of Agriculture hardførhet soner 4 til 10, er en frodig og duftende bunndekkende med blanke, grønne blader og hvite blomster som choke ut ugress, noe som skaper et teppe av farge. Ice anlegg (Delosperma cooperi) er også en smart torv alternativ, og er egnet for USDA sone 8 til 10. Denne lang blomstrende bunndekkende, med sin magenta blooms tippet i hvitt, vokser i full sol og tørrere forhold, trenger litt vann blomstre. Vær oppmerksom på at enkelte andre is plantesorter kan anses invasiv.

kunstgress

Selv om det kan være dyrt i utgangspunktet, er kunstgress en vakker alternativ til gress, krever lite, om noen, vedlikehold: ikke vann, plenklipping, luking, såing og ingen gjødsling. Kunstgress tåler lett vær variasjoner og kan vare år. Produsert og solgt av verftet og hage handlesentre, kunstgress alltid ser frisk og grønn. Husk torv kan noen ganger bli varmt i full sol, så gå barbeint kan være et problem, spesielt for barn og kjæledyr.

Kløver

En vakker alternativ til gress, skaper grønn kløver en sprek, frodig og grønn gresstorv erstatning trenger lite vedlikehold. Selv om du bare ønsker å minimere størrelsen på plenen ved å legge en bred kant av kløver, kan du spare på vann, gjødsel og luking produkter, og ikke minst tid å bruke alle tre. Nederlandsk hvitkløver (Trifolium repens) for USDA sone 4 til 8 og heldig kløver (Oxalis tetraphylla) for USDA sone 8 og 9 er gode valg for Southern California.

hardscaping

For å minimere størrelsen på torv din, bør du vurdere å maksimere størrelsen på hardscaping ved å øke bredden eller lengden på terrasser, trapper, stier og andre asfalterte områder. Bruk løse materialer, slik som grus, flis eller river rock, stein, murstein, interlocking pavers, støpt betong eller Adobe utleggere i stedet for gress. Samtidig som det gir et lite vedlikehold alternativ til high-vedlikehold torv, kan hardscaping du å legge tekstur og holdbarhet uten å miste verdifull utendørs levende plass.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com