Hvordan spare et eviggrønt tre i Distress

January 14

Hvordan spare et eviggrønt tre i Distress


Å se et eviggrønt tre erfaring nød er ofte ganske vanskelig. Det rike, grønne fargen på eviggrønne er fremtredende året, og for å se det visne bort kan nedslående. Eviggrønne trær opplever nød for en rekke årsaker, blant annet mangel på fuktighet, sopp og miljøgifter i miljøet. Den viktigste faktoren i å hjelpe dine skrantende evig er å finne ut hva som forårsaker problemet. Når du vet, kan du begynne å få det sunt og blomstrende igjen.

Bruksanvisning

1 beskjære noen lemmer eller grener som ser distressed med beskjæringssakser. Tegn på stress inkluderer misfargede eller tørkede nåler, flekker på greiner og utvekster på treet. Fjerne de infiserte lemmer kan hindre resten av treet fra å oppleve problemet og løse problemet.

2 Spray vann på bakken i stedet for å spraye det direkte på din eviggrønne hvis du mistenker at det lider av gran nål rust. Tegn på denne sykdommen inkluderer misfargede nåler med tube-lignende utvekster som vokser ut av dem. Beskjæring de infiserte grener og hindre vann fra å treffe grenene løser vanligvis dette problemet.

3 Påfør et soppmiddel til treet hvis du tror sopp er den skyldige. Soppinfeksjoner er vanlig til stede når du kan se flekker på nåler, nålene nærmest tuppen av grenen er misfarget, oppstår skade på bunnen av treet og arbeider seg oppover mot toppen, og når nålene faller av for tidlig. Spray soppdreper på treet når de nye nålene er omtrent halvparten så lenge som de modne nåler, og igjen om en måned senere. Men siden soppmidler kan variere, lese etiketten for best resultat.

4 Gi evig riktig mengde vann den trenger for sine arter. Ikke får nok vann i sommer kan forårsake ubehag i vinter. I tillegg holde eviggrønne ren, som forurensning, for eksempel veisalt kan forårsake skade.

Hint

  • Clip en prøve av en berørt gren og søke råd hos en plante profesjonell hvis du er usikker på hva som forårsaker dine Evergreens nød. Ansatte ved anlegget barnehager, butikker og landbruk utvidelser er ofte nyttig for å bestemme eviggrønne spørsmål.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com