Fakta og tips om Lekkasje i kjellere

October 4

Selv om vann er et rikt naturlig ressurs, er betydelige ressurser som kreves for å behandle og distribuere vann, noe som kan gjøre det en kostbar verktøyet. Ifølge US Environmental Protection Agency (EPA), over 1 billion gallons tapt i amerikanske hjem hvert år på grunn av lekkasjer, som beløper seg til flere hundre millioner dollar av bortkastet vann. Tegnene på vannlekkasjer ofte vises i kjellere.

Kontroller for lekkasjer regelmessig

De VVS-systemer i boliger med kjeller er vanligvis plassert i kjelleren, noe som betyr at kjellere vil inneholde omfattende rør, varmtvannsberedere og andre plumping inventar. Undersøk dine kjeller rør for overflate lekkasjer og skader på regelmessig basis, for eksempel en gang per måned eller hver sesong. Ekstreme endringer i temperaturen kan understreke rør og forårsake lekkasjer, inspisere rør etter kalde vintre, spesielt i boliger som ferieboliger og hytter som du ikke holder fullt oppvarmet året rundt.

Sjekk din vannforbruk

Selv om du ikke observere eventuelle lekkasjer i synlige rør, kan det fortsatt være lekkasjer i kjelleren eller andre steder i ditt hjem. EPA anbefaler at du sjekker vannmåleren for en to-timers periode når ingen vann blir brukt; Dersom måleren går opp, er det sannsynligvis et tegn på en lekkasje. Den EPA sier også at en gjennomsnittlig hjem for en familie på fire ikke skal bruke mer enn 12.000 liter vann i måneden under kalde vintermånedene.

Adresse Lekkasjer så raskt som mulig

Jo lenger du lar en kjeller lekkasje gå ukontrollert, desto større kostnader. Ikke bare vil du måtte betale for bortkastet vann, men vannet kan være svært skadelig for vegger, gulv og andre deler av et hjem. Alvorlig vannskader kan resultere i reparasjoner som ender opp med å koste tusenvis av dollar; du er bedre å absorbere kostnadene ved å ansette en rørlegger umiddelbart enn å risikere skade på ditt hjem.

Se etter Running Toaletter

En kjører toalett kan være en kostbar kilde bortkastet vann. Toaletter at du ikke bruker og vedlikeholde regelmessig, slik som de gjemt bort i kjellere, kan kjøre uten din viten. Ifølge EPA, hvis du putter noen dråper konditorfarge i toalettet tank og farge vises i bollen i løpet av 15 minutter, har din toalett en lekkasje. (Flush etter testen for å kvitte seg med konditorfarge.) Leie en rørlegger til å fikse eventuelle kjører toaletter eller erstatte dem med nyere og mer effektive modeller.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com